Måndag03.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Hyresgästförhandlare

Coop Butiker & Stormarknader AB, Stockholm

Ansök nu

Level Recruitment är sedan 2008 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se www.levelrecruitment.se.


Har du ett stort intresse för avtal och är en fena på förhandlingar?
Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten
Coop Butiker & Stormarknader (CBS) befinner sig i expansiv fas och söker nu en hyresgästförhandlare till Stockholmskontoret. Du ingår i ett engagerat och affärsinriktat team som tillsammans bidrar till framgångsrika affärer för Coop.

Som hyresgästförhandlare på Coop kommer ditt uppdrag innebära att i enlighet med bolagets strategi leda och ansvara hyresavtalen i din region. Du kommer bli en del i ett team på tre förhandlare som tillsammans ser till att hyresavtalen har marknadsmässiga villkor och hyresnivåer. Som hyresgästförhandlare ser du även till att samtliga lokaler uppfyller de krav som framgår i hyresavtalet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ha kontinuerlig kontakt med fastighetsägare och entreprenörer

  • Ansvara för införsäljningen av Coop genom förhandlingar och avtalsskrivning

  • Ansvara för avtal vid nyetableringar och omförhandlingar

  • Driva förhandling med fastighetsägare

  • Tillsammans med teamet stötta driftorganisationen i olika typer av avtalsfrågor med fastighetsägare

  • Arbeta med uppsägningar och uppsägning för avflytt

  • Arbeta med vissa frågor gällande underhåll och drift

  • Vara rådgivare internt inom organisationen vid t.ex. ombyggnationsprojekt

Ditt uppdrag är att skapa bästa förutsättningar för Coop som hyresgäst i samtliga hyresavtal. Som hyresgästförhandlare har du sinne för affärer och drivs av att skapa och underhålla kontakter. Du har en god analytisk förmåga, arbetar systematiskt och är engagerad i det du tar dig för. Du har lätt för att samarbeta och trivs i en affärsinriktad miljö där tydliga och mätbara mål driver verksamheten framåt. Struktur och noggrannhet är en förutsättning i denna roll.

Är det här du?
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom juridik och/eller fastighet. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och motivation. Det är viktigt att du har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och känner dig bekväm i avtal- och förhandlingssituationer. Önskvärt är också att du har kunskap inom fastighets- och/eller avtalsrätt.

För att lyckas i rollen som hyresgästförhandlare är du en person som uppskattar utmaningar och ett högt tempo i ditt arbete. Du kommer att ha fler kontaktytor såväl internt som externt vilket förutsätter att du har väldigt god kommunikationsförmåga samt förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv. Vidare är du duktig på att prioritera och är mål- och resultatorienterad.

Vill du veta mer?
Du är välkommen att söka tjänsten och din ansökan kommer att hanteras efter semestertiderna. I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med Level Recruitment. För eventuella frågor ber vi er kontakta Sissel Pettersen på 08- 120 50 426.

Publicerad 2020-07-09

Ansök nu