Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Hyresförhandlare till Locum, Stockholm

Locum, Stockholm

Ansök nu

Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Locum söker en strukturerad och lösningsorienterad hyresförhandlare

Är du relationsskapande och trivs i en rådgivande och självständig roll med stort ansvar? Vill du kombinera det med att arbeta i ett bolag med ett livsviktigt uppdrag? Då kan rollen som Hyresförhandlare hos Locum vara nästa steg i din karriär!

Om Locum
Region Stockholm är en av Sveriges största hyresvärdar och fastighetsägare och de erbjuder bland annat hälso- och sjukvård för regionens medborgare. Trots sin storlek får ibland nödvändiga vårdverksamheter inte plats i regionens egna lokaler och andra gånger behöver regionen bedriva verksamhet på platser där man inte har någon fastighet.

Locum förvaltar Region Stockholms fastighetsbestånd och hjälper, på uppdrag, regionsägda bolag och förvaltningar att närma sig den komplexa hyresmarknaden för att hitta ändamålsenliga lokaler åt berörda verksamheter.

Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder Locum sjukvården och invånarna i regionen attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Organisationen säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill förstärka Locum i en roll som hyresförhandlare. Ditt ansvar kommer att vara att hyra in lokaler till Region Stockholms verksamheter och du kommer att delta i hela processen, från uppdragsgivarens beställning till att verksamheten flyttar in. Där emellan ansvarar du för att leta lokaler, förhandla hyra och övriga villkor, anpassa lokalerna för dess nya ändamål och framtagning och förvaltning av kontrakt.

I rollen ingår även ett ansvar att bistå den inflyttade hyresgästen under avtalstiden. Då kan tolkning av avtal, biträdande i tvistefrågor samt förfrågningar om hyresgästanpassningar komma att bli aktuella.

Rollen är bred och spännande och dina kontaktytor är många, såsom med fastighetsägare, vårdverksamheterna, interna projektledare och teknikspecialister m.fl. Du ansvarar självständigt för att driva dina processer framåt och du kommer att få möjlighet att bredda ditt kontaktnät inom fastighetsbranschen.

Placering är på huvudkontoret på Östgötagatan 12.

Kvalifikationer
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en akademisk utbildning från universitet eller högskola inom ekonomi, juridik eller teknik samt minst 4–5 års erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du mycket goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik samt grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik.

Vi ser att du har arbetat med kommersiella fastigheter, har god förhandlingsvana och har varit involverad i hyresgästanpassningar och ombyggnadsprojekt som projektägare. Självklart är du även bekant med LOU.

Personliga egenskaper
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som vågar ta plats, är kontaktsökande och gillar att ha ett rörligt arbete med många kontaktytor. Du har även ett affärssinne som grundar sig i att du drivs av att göra smarta investeringar som bidrar till en bättre vård i samhället.

I rollen som hyresförhandlare arbetar du självständigt och driver ditt arbete framåt. Vi ser därmed att du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du har även ett strategiskt tankesätt och ser saker utifrån ett helhetsperspektiv.

Vad Locum erbjuder dig
Hos Locum får du jobba med lokaler som fyller en samhällsviktig funktion, du får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord, ordning och reda i en öppen och hjälpsam kollegial anda.

Locum delar Region Stockholms styrande värderingar som är öppenhet, kompetens, pålitlighet och samverkan. Kulturen präglas av gemensamma ledord och värderingar och hos Locum omges du av kompetenta kollegor samtidigt som du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Locums sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här.

För Locum är det en självklarhet att eftersträva jämställdhet och jämlikhet på arbetsplatsen och de ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Locums fackliga representanter är:

Andreas Wiström, Vision, 08-123 170 00.

Sebastian Lukasiewicz, Akademikerföreningen, 08-123 170 00.

Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som hyresförhandlare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Locum med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 19 september.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Publicerad 2022-08-25

Ansök nu