Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Hyresadministratör till Savills

Savills, Stockholm

Ansök nu

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt. Läs mer på savills.se.

Savills söker hyresadministratör

Vi behöver förstärka vårt redan starka förvaltningsteam med ännu fler drivna och skickliga kollegor. Just nu söker vi en hyresadministratör till vårt kontor i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Savills är en organisation som präglas av en entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter.
I din roll som hyresadministratör kommer du att arbeta självständigt med hyresadministration för dina kunder. Rollen är bred och hyresgästerna finns både inom bostäder, studentbostäder, kontor och butiker. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

  • Kontinuerlig kontakt med ditt team, hyresgäster, kunder samt myndigheter avseende löpande hyresärenden.

  • Ansvara för att lägga in hyresavtal, uppsägningar och överlåtelse i hyressystem.

  • Hantera avisering, registrering av inbetalningar och hyresreskontra

  • Inkassoärende och kontinuerlig kontakt mellan inkassobolaget, förvaltare och kunden

  • Hantera uppsägningar, störningar och olovlig andrahandsuthyrning

  • Ansvara för lägenhetsbesiktningar /-visningar samt köhantering.

  • Nyckelhantering

  • Behjälplig vid ekonomisk bokslutsrapportering.

Personliga egenskaper och erfarenheter

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs med ett administrativt arbete. Du har något eller några års erfarenhet av en liknande roll.

Vi vill att du har en relevant utbildning, men erfarenhet och rätt personlighet är viktigt för oss. Utbildning inom ekonomi och hyresjuridik ser vi som en fördel.

Du behöver vara en van användare av Office-paketet, framför allt av Excel, och har sannolikt arbetat i något hyressystem. Erfarenhet av hyressystemet Vitec Hyra är meriterande.

För att komma till din rätt i denna tjänst bör du ha en god kommunikativ förmåga, vara ödmjuk och professionell. Du bör vara strukturerad, flexibel och trivas i en konsultorganisation med många kunder.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
Skicka din ansökan till karriar@savills.se och märk din ansökan ”Hyresadministratör”. Intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef, fredrik.laigar@savills.se.

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2020-05-11

Ansök nu