Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Husvärd till Farsta Centrum, Familjebostäder

Familjebostäder, Stockholm

Ansök nu

AB Familjebostäder

Familjebostäder, en del av Stockholms stad, är ett bolag i stark tillväxt. De kommande åren utökas dagens ca 20 000 hyresrätter med flera tusen nya bostäder. Vi äger, utvecklar och förvaltar attraktiva hyresbostäder och lokaler för Stockholms behov. Med engagemang, kundfokus, affärsmässighet och nytänkande i fokus jobbar vi för dagens och morgondagens kunder. Vill du också ha ett viktigt jobb på ett företag som hela tiden utvecklas? Välkommen att bli en av oss!

Dina arbetsuppgifter
Som husvärd ingår du i förvaltningsteam Farsta Centrum där du har ansvar för tillsyn och skötsel av ett antal fastigheters yttre och inre miljö. Förvaltningsteamet leds av fastighetsförvaltaren som har det övergripande ansvaret. Teamets biträdande förvaltare, husvärdar tillsammans med reparatör och fastighetsskötare är förvaltarens förlängda arm ute i området. Du arbetar för att skapa en god boende- och verksamhetsmiljö där positiva relationer med kunder, entreprenörer samt andra aktörer i området är en viktig del. Du bevakar inkomna serviceärenden från hyresgäster och tillser att fel i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen åtgärdas av dig själv, av områdets reparatör eller fastighetsskötare eller av ramavtalsupphandlade entreprenörer. Du deltar i entreprenader och underhållsprojekt där du är en viktig länk mellan hyresgäster och entreprenörer. Du samarbetar också med andra aktörer i samhället i syfte att verka för områdets positiva utveckling.

Vill du veta mer om vad vi erbjuder för förmåner och hur några av våra medarbetare upplever att det är att jobba hos oss? Läs mer här: Jobba hos oss (familjebostader.com)

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

 • Brandskyddsrondering, protokollföres 1ggr/månad (SBA)

 • välkomna och introducera nyinflyttade boende

 • utföra tekniska åtgärder inom underhåll och reparationer

 • beställa specialist- och tidskrävande reparationer

 • följa upp beställda arbeten och upphandlade entreprenader avseende yttre och inre skötsel

 • inventera fastigheter och utemiljöer, förslag på underhållsbehov genom regelbundna

 • ronderingar för att förebygga skador på fastigheten och förhindra personskador samt

 • bistå förvaltaren i förvaltningsområdets underhållsplanering

 • fakturahantering avseende egna beställningar

 • visa lägenheter, smålokaler och förråd

Kvalifikationer

 • Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter med ett intresse för fastigheter.

 • Du har en gymnasieutbildning inom fastighetsområdet eller motsvarande kompetens som bedöms likvärdig.

 • Du som söker har grundläggande kunskaper inom installations-och byggteknik, som el-snick-rör-vent och lås.

 • Du har en god administrativ förmåga med kunskaper i Office-paketet samt grundläggande ekonomikunskaper.

 • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

 • B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och utbyter gärna erfarenheter, information och idéer med andra. Du har en passion för god service och agerar utåtriktat och är tillgänglig för att ge andra hjälp samt inger förtroende. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av självgående arbete samt att du trivs i ett team. Du är målfokuserad och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt för att nå goda resultat.

Att jobba hos Familjebostäder
Familjebostäder präglas av vår värdegrund EKAN (Engagemang, Kundfokus, Affärsnytta och Nytänkande). Vi står inför en spännande utveckling i företaget med tillväxt och fokus på samhällsnytta.

Att vara en del av ett genuint och trevligt bolag med goda värderingar och ett fint arbetsklimat som månar om miljö, samhällsfrågor och sina anställda samtidigt som bolaget är i en tillväxt-och utvecklingsfas. Du får möjlighet till bra samarbete med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling, goda anställningsvillkor och för rätt person finns bra utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder dig en bred och utvecklande roll med många kontaktytor, trevliga lokaler, god arbetsmiljö och delaktighet med engagerade kollegor.

Sista ansökningsdag
Ansökningarna behandlas löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor och funderingar är du välkommen att kontakta Fanny Johansson, HR-partner 08-737 20 95 eller Jennifer Ehlin, Förvaltare 08-737 20 63.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Farsta
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3423
Kontakt
Fanny Johansson, 087372095
Publicerat 2022-05-12
Sista ansökningsdag 2022-06-03

Publicerad 2022-05-13

Ansök nu