Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Head of Valuation & Analysis – Göteborg till Croisette

Croisette Real Estate Partner, Göteborg

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Just nu söker vi dig som vill axla rollen som ansvarig till affärsområdet Värdering & Analys i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Som en del av Värdering & Analysteamet på Croisette Real Estate Partner tillhör du fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Vi är affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Världens ledande fastighetsrådgivare. Som en del i ett växande bolag har du nu möjlighet att anta rollen som ansvarig för Värdering och Analysteamet i Göteborg. Du får chans att bygga upp verksamheten och ditt team från grunden och själv forma rollen. Som fastighetsvärderare och analytiker på Värdering och Analys i Göteborg har du en nyckelroll i teamets genomförande av fastighetsvärderingar, marknadsanalyser och kvalificerad rådgivning gentemot våra kunder.

En del av de dagliga uppgifterna/ansvarsområdena är;

  • Fastighetsvärderingar av bland annat bostadshyreshus, kontors-, handels-, industri– och samhällsfastigheter samt exploateringsmark och byggrätter – från besiktning och informationsinhämtning till analys, värdering och produktion av värdeutlåtanden

  • Research och marknadsanalyser – på uppdrag av kund samt generella analyser för att upprätthålla intern kompetens

  • Analys av fastigheter samt fastighetsägande bolag

  • Utveckla interna processer och hjälpmedel

  • Delta i kundmöten och kundpresentationer samt ha eget kundansvar

  • Bygga upp och coacha teamet

Vem söker vi?
Vi tror att du har arbetat i minst fem år med värdering och analys och att du nu är redo att ta nästa steg i din karriär – här finns nu möjlighet att kliva på en spännande tillväxtresa där du få möjlighet att bygga upp och forma ditt team.
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med flera parallella uppgifter och gillar uppstartskänslan i ett ungt bolag. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och stimuleras av nya idéer, tekniker och utveckling. Du är engagerad, driven och motiveras av att leda ett team. Du har relevant akademisk utbildning inom inom samhällsbyggnad eller ekonomi, gärna med inriktning mot fastigheter.
Du bör vara auktoriserad fastighetsvärderare (Samhällsbyggarna) eller ha nära till auktorisation. Vidare har du kunskap, intresse och erfarenhet av; värdering eller transaktioner av kommersiella fastigheter, mycket god kunskap i Excel, Word och Powerpoint. Du bör tidigare ha arbetat med sälj och affärsmässiga relationer och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Erfarenhet av tidigare ledarrollen är meriterande.

Vårt erbjudande
Du kommer att sitta i fina lokaler i centrala Göteborg tillsammans med ett gäng fantastiska kollegor. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder bland annat goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Valuation & Analysis med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin, caroline.hertin@croisette.se eller 0709 - 640 710.

Publicerad 2021-07-06

Ansök nu