Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Head of Valuation & Analysis till Croisette, Jönköping

Croisette Real Estate Partner, Jönköping

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, försäkringsförmedling samt kompetensförsörjning. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Om tjänsten
Som en del av Värdering & Analysteamet på Croisette Real Estate Partner tillhör du fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande fastighetsrådgivare. Här får du chansen att bygga upp verksamheten och ditt team från grunden och själv forma rollen och framtida teamets genomförande av fastighetsvärderingar, marknadsanalyser och kvalificerad rådgivning gentemot våra kunder. Utöver arbetet som värderings- och analyskonsult är du som Head of Valuation & Analysis Jönköping direkt ansvarig för införsäljning av nya uppdrag, inleda och fördjupa strategiska samarbeten. I rollen ingår även medarbetaransvar för kommande värderingsteamet i Jönköping samt resursfördelning och rekrytering av nya medarbetare.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Fastighetsvärderingar av bland annat bostadshyreshus, kontors-, handels-, industri– och samhällsfastigheter samt exploateringsmark och byggrätter – från besiktning och informationsinhämtning till analys, värdering och produktion av värdeutlåtanden

  • Research och marknadsanalyser – på uppdrag av kund samt generella analyser för att upprätthålla intern kompetens

  • Analys av fastigheter samt fastighetsägande bolag

  • Utveckla interna processer och hjälpmedel

  • Budgetarbete samt att nå uppställda mål inom ditt affärsområde

Vem söker vi?

Vi tror att du har arbetat i minst fem år med värdering och analys och att du nu är redo att ta nästa steg i din karriär – här finns nu möjlighet att kliva på en spännande tillväxtresa där du få möjlighet att bygga upp och forma ditt team. För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara driven, analytisk, strukturerad och noggrann. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo med flera parallella uppgifter och gillar uppstartskänslan i ett ungt bolag. Du är inte rädd för att säga vad du tycker och stimuleras av nya idéer, tekniker och utveckling. Du har relevant akademisk utbildning inom Samhällsbyggnad eller ekonomi, gärna med inriktning mot fastigheter.

Du bör vara auktoriserad fastighetsvärderare (Samhällsbyggarna) eller ha nära till auktorisation. Vidare har du kunskap, intresse och erfarenhet av; värdering eller transaktioner av kommersiella fastigheter, mycket god kunskap i Excel, Word och Powerpoint. Du bör tidigare ha arbetat med sälj och affärsmässiga relationer och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Valuation & Analysis med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander, karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2022-06-21

Ansök nu