Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Hållbarhetsombud till Newsec

Newsec - Rekrytering och interimslösningar, Stockholm

Ansök nu

Passion för kollegor och hållbarhet
Klimat och hållbarhetsfrågor har under lång tid varit en viktig fråga för vår uppdragsgivare och tar successivt större och större plats i uppdraget. Du kommer styra och utveckla arbetet med klimat- och hållbarhetsfrågor inom uppdraget där vi ser ett behov av att samordna processer och aktiviteter inom området t ex hållbarhetsredovisning, miljöcertifieringar och att förflytta oss mot en mer klimatneutral verksamhet. Viktigt i rollen är att båda kunna hålla en strategisk höjd som att implementera och genomföra varför vi söker dig som kan samordna, utveckla och genomföra, dvs du är en person som genomför och inte i första hand verkar genom andra.

Din roll
Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat nedanstående men även andra frågor inom området kan komma att hanteras av dig.

  • Bevaka utvecklingen inom sustainable financeområdet och föreslå aktiviteter i fastighetsportföljen utifrån detta.

  • Driva och leda arbetet med att förflytta fastighetsförvaltningen och projektgenomförandet mot en fossilfri och klimatneutral verksamhet.

  • Verka för att ta fram strategier gällande avfallshantering och alternativa energikällor där bland annat solcellsanläggningar ingår.

  • Representera oss i olika branschspecifika sammanhang inom hållbarhetsområdet.

  • Arbeta med hållbarhetsredovisning och rapportering av hållbarhets-KPI:er.

Din Profil

  • God kunskap och relevant tidigare erfarenhet av att arbeta med hållbarhet och förändringsarbetet, gärna inom bygg- och fastighetsbranschen.

  • Erfarenhet av att driva igenom hållbarhetsfrågor inom organisationer,

  • En genomförare som får saker att hända.

  • Social och ödmjuk för att kunna hantera alla interna och externa kontaktytor.

  • Intresse för att utveckla processer och projektadministration.

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda hyresgäster och uppdragsgivare. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl uppdragsgivarens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje uppdragsgivare integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med uppdragsgivarens bästa för ögonen.

Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig?
I denna rekrytering samarbetar Newsec med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson 0704-85 75 59.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 2 000 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi ett Hållbarhetsombud för vårt uppdrag åt Folksam.

Publicerad 2020-11-18

Ansök nu