Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Gruppledare Projekt till Balder

Fastighets AB Balder, Sverige/Region Norr

Ansök nu

Vi är Balder

Vi vill ju påstå att vi inte är som alla andra fastighetsbolag. Att vi vågar utmana branschens gamla sanningar. Att man visst kan ha en bredd av bostäder, kommersiellt och hotell och såväl bygga nytt som att utveckla det vi redan har.

Kanske har du även hört talas om vår modernisering av utemiljöer, successionsrenoveringar och upprustning av bostadsområden? Det är bara några av alla roliga projekt som vi har igång här på Balder. Om du gillar vår bredd, affärsdriv och fart så kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla exakt koll på vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan som är målet. 

Vi söker nu dig som vill leda gruppen av projektledare som ser till att våra projekt inom bostadsbeståndet blir verklighet. Beståendet bjuder på en variation av både större bostadskomplex, mindre bostadshus och kommersiella lokaler, både nybyggt och äldre byggnader. 

Att vara Gruppledare på Balder innebär att du ansvarar för projektportfolion inom ditt område och stöttar dina projektledare i arbetet med att vidareutveckla våra bostadsområden. Därav behöver du ha mycket god kunskap inom projektledning. I rollen har du även ansvar för planering av projektvolymerna tillsammans med förvaltningsorganisationen och bidrar till utvecklingen av våra fastigheter och områden. Du har också ett viktigt och roligt ansvar i att möjliggöra utveckling hos våra projektledare.

Du kommer att ansvara för region Stockholm bostad och region Norr där följande städer ingår: Stockholm, Västerås, Gävle och Sundsvall. Din bostadsort får avgöra gällande vilket kontor som du kommer att utgå ifrån.

Varje affär räknas Som kollega hos oss förväntas du vara affärsmässig i din roll. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, kollegorna, hyresgästerna och projekten. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären, vara kreativ och se möjligheter samt att ha ett professionellt bemötande. Att du är nyfiken och har en vilja att kontinuerligt lära dig nya saker är också viktigt för oss.

Vi ser gärna att du har en gedigen bakgrund från byggbranschen, där du medverkat i varierande entreprenader. Kanske har du jobbat många år som projektledare och känner dig sugen på nya utmaningar? Som dessutom innefattar personalansvar för 6-8 kollegor? I så fall kan detta vara den perfekta utmaningen för dig! Med en stor bredd av projekt öppnas också möjligheter för variation. Vilken är din nästa utmaning?

Ansökan Hoppas att du är intresserad av att diskutera möjligheten vidare med oss. Vill du göra det på en gång? Absolut, slå en signal till rekryterande chef Mathias Holm på 08 735 37 98 alternativt maila till mathias.holm@balder.se 

Efter att ansökan har kommit in så får du ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi intervjuar löpande så ansök gärna redan idag.

Hjärtligt välkommen att bli en av oss och välkommen till ett bolag som är fullt av möjligheter!

Publicerad 2021-08-26

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News