Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Gruppchef lokalförsörjning till Stockholms universitet

Stockholms universitet, Stockholm

Ansök nu

Gruppchef lokalförsörjning

vid Fastighetsavdelningen. Sista ansökningsdag: 2020-09-27.

Stockholms universitet är Sveriges största forskningsuniversitet inom humanvetenskap och naturvetenskap. Universitetet har mer än 26 900 helårsstudenter, 1 600 doktorander och 5 500 medarbetare.

Fastighetsavdelningen är en avdelning inom den centrala universitetsförvaltningen.

Avdelningen har ett diversifierat och komplext uppdrag med ansvar för den strategiska planeringen gällande lokal-, bostads-, säkerhets- och miljörelaterade frågor med tillhörande tjänster. Här arbetar ca 80 medarbetare inom fyra sektioner, varav Sektionen för lokalförsörjning är en.

Vår vision är att främja forskning, utbildning och samverkan med målet att vara en god förebild. För att uppnå kvalitet i verksamheten genomsyras vårt arbete av ledorden långsiktighet, tydlighet, kompetens och engagemang.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för att leda en grupp om cirka 6 medarbetare inom Sektionen för lokalförsörjning. Gruppen består av lokalansvariga och projektledare. I gruppen leder och utvecklar du det operativa arbetet. Du ansvarar för att rutiner och processer tas fram och efterlevs så att alla arbetar på ett tydligt och enhetligt arbetssätt. Du arbetar nära och rapporterar till sektionschefen vid Sektionen för lokalförsörjning. I din roll säkerställer du att de uppsatta målen för verksamheten nås och att förvaltning och lokalförsörjningsprojekten följer uppsatta mål som tidplaner, kvalitet och kostnad.

Kvalifikationer
Du har relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande kunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighets-/lokalprojektprojekt och att du har dokumenterad kunskap av någon projektmodell. Att du har flerårig arbetslivserfarenhet från fastighetsförvaltning och/eller lokalförsörjning är ett krav.

Du är en trygg, positiv och engagerad ledare med mycket hög servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi söker dig som är förändrings- och utvecklingsinriktad samt målinriktad och som också lyhört och prestigelöst driver ditt arbete och din grupp framåt. Då Fastighetsavdelningen och sektionen just nu är i en utvecklingsfas söker vi dig som ser till att tydlighet och stabilitet bibehålls inom lokalförsörjningen.

Din samarbetsförmåga är viktig då du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är väl förtrolig med ekonomisk uppföljning och nyckeltal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Då universitetet är en internationell miljö behöver du kunna uttrycka dig väl, både skriftligt och muntligt, på både engelska och svenska.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av sektionschef Christian Liedholm, tfn 08-16 28 74, christian.liedholm@su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Alejandra Pizarro Carrasco (Fackförbundet ST/Lärarförbundet), tfn 08-16 34 89, alejandra@st.su.se, samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet bidrar till det hållbara demokratiska samhällets utveckling genom kunskap, upplysning och sanningssökande.

Sista ansökningsdag: 2020-09-27

Publicerad 2020-09-03

Ansök nu