Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltningsområdeschef till Locum

Locum, Stockholm

Ansök nu

Har du förmågan att skapa framgångsrika team? Kan du se helheten och navigera bland olika intressenter och kontaktytor? Då kan rollen som Förvaltningsområdeschef hos Locum vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Inom förvaltningsområde Solna/Norra Hagastaden finner du gamla Karolinska, ett område som består av 10 kvarter vårdbyggnader innehållande ca 360 000 kvm förvaltningsyta. Sedan ett par år tillbaka pågår arbetet med att omvandla gamla Karolinskas sjukhusområde, kallat Norra Hagastaden, till en blandad stadsbebyggelse. Här kommer på sikt bostäder, skolor, sjukvård, forskning och näringsliv mötas i en urban stadsdel. Nu söker vi en utåtriktad och affärsdriven Förvaltningsområdeschef som vill vara med på denna resa!

I rollen som Förvaltningsområdeschef kommer du att stötta och coacha dina medarbetare och ge dem rätt förutsättningar för att lyckas med sina uppdrag som fastighetsförvaltare, uthyrare, teknikförvaltare och driftcontrollers. Ditt ansvar kommer att vara att driva, koordinera och utveckla förvaltningsområdet tillsammans med ditt team i syfte att uppfylla verksamhetsmålen.

Eftersom området står inför infrastrukturella förändringar kommer du att involveras i olika projekt som omfattar tomställning, detaljplanearbete, försäljning, statusbedömningar och tidsbegränsade uthyrningar. Tillsammans med ditt team behöver ni utforska och se möjligheter för att säkra dagens och framtidens avkastning samt ge bästa möjliga service till era hyresgäster. Du kommer, förutom fullt personalansvar, att ha det yttersta kundansvaret samt vara kontaktpersonen för politiska instanser.

I ditt ansvar som Förvaltningsområdeschef ingår bland annat:

 • Övergripande operativt ansvar för förvaltningsområdet

 • Ansvar för förvaltningsområdets budget och resultatuppföljning

 • Se till att en långsiktig investerings- och underhållsplan för förvaltningsområdet upprättas

 • Upprätta verksamhetsplan och följa upp förvaltningsområdets planerade aktiviteter

 • Genomföra olika typer av utredningar inom förvaltningsområdet

 • Ansvar för att beslutade utvecklingsprojekt införs inom förvaltningsområdet

 • Skapa goda samarbetsformer med sjukvården och övriga intressenter

Du kommer att rapportera till Fastighetsdirektören och tillsammans med chefskollegor sitta i Förvaltningens ledningsgrupp.

Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns och ansvara för utmanande byggprojekt. Här får du en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Locums samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har följande:

 • En akademisk utbildning inom ekonomi, teknik, juridik alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig.

 • Erfarenhet från ledande roll med fullt personal- och budgetansvar

 • Arbetat med förvaltning och uthyrning

 • Projekterfarenhet ur ett förvaltningsperspektiv

 • Erfarenhet av att navigera mellan olika intressenter och olika uppdrag/förfrågningar

Det är meriterande om du även har arbetat med detaljplaner och stadsutvecklingsprojekt.

För den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi önskar att du är nyfiken och utåtriktad. Du går i gång på tanken att göra goda affärer samtidigt som du bidrar till samhällsnyttan. Som chef inom Locum behöver du vara öppen i din kommunikation, var lyhörd och ha förmåga att skapa dialog. Du är dessutom drivande med en helhetssyn där du styr mål- och resultatinriktat i dialog med dina medarbetare. Du delar Locums ledord Lyhördhet, Ansvarstagande, Tydlighet och Handlingskraft och står för ett prestigelöst och inkluderande ledarskap.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Befattningen är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning inklusive registerkontroll hos Säpo genomförs i slutskedet av rekryteringsprocessen. För att läsa mer om vad detta innebär: 
www.sakerhetspolisen.se/sakerhetsskydd/personalsakerhet/registerkontroll-och-sakerhetsklass.html#Vembeslutarvilkensakerhetsklassenpersonskaplacerasi

Publicerad 2021-03-23

Ansök nu