Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltningsområdeschef till Förvaltaren, Sundbyberg

Fastighets AB Förvaltaren, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med att utveckla ett växande Sundbyberg till en levande och hållbar stad? Brinner du för att leda och utveckla människor? Förvaltaren är i en expansiv fas och du får nu möjligheten att arbeta med ett spännande fastighetsbestånd i hela Sundbyberg. 

Om tjänsten
Vi söker dig som med stort engagemang och entusiasm kommer leda ett drivet team om tretton personer. Teamet inkluderar teknisk förvaltare, bovärdar, fastighetsskötare, reparatör och teamledare. I rollen ingår medarbetar- och budgetansvar samt ansvar för att beståndets måltal uppfylls inom ekonomi, kundnöjdhet och hållbarhet. 

Du kommer arbeta med att leda den dagliga förvaltningen så optimalt som möjligt utifrån kostnadseffektivitet och kundnöjdhet. Du ansvarar för budget- och resultatuppföljning och bidrar till att ta fram affärsplan för enheten. Det ligger även i din roll att säkerställa att fastigheterna förädlas och utvecklas på ett hållbart och långsiktigt sätt för att stärka driftnettot. Till rollen hör också att tillse att de lagkrav som är kopplade till fastighetsägaransvaret efterlevs samt att lagar, regler och riktlinjer kring arbetsmiljö uppfylls. 

Tillsammans med övriga chefer inom avdelningen kommer du dessutom att arbeta med att utveckla processer, optimera och effektivisera arbetssätt.

Förvaltningsområdeschefen rapporterar till Fastighetschefen och rollen är placerad i Sundbyberg. 
Känner du igen dig i värdeord som ”vi gillar människor, vi lyssnar nyfiket och vågar utmana och vi säger och gör saker vi kan stå för”? Då är Förvaltaren rätt plats för dig - här blir du en del av en arbetskultur där man hjälper och stöttar varandra och där man trivs.

Förvaltaren har generösa anställningsförmåner och ser som en självklarhet att familj och karriär går att kombinera liksom att mångfald berikar. Som anställd hos Förvaltaren bidrar du till god samhällsnytta med målsättningen att kunna skapa attraktiva boenden för alla.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning. 
Vi vill att du har minst 3–5 års erfarenhet av arbetsuppgifter angränsande till fastighetsförvaltning samt har erfarenhet som chef med personalansvar. Du har erfarenhet av fastighetsekonomiskt arbete samt kunskaper kring fastighetsteknik. Har du vana av relationsbyggande aktiviteter, erfarenhet av hyresjuridik, entreprenadjuridik eller LOU ses det som meriterande. 

Du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, engagerad samt tar initiativ och stort eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt samt trivs med att arbeta både operativt och strategisk. Det är en fördel om du har intresse för siffror och analys. Utmärkt förmåga att samarbeta med andra, lyhördhet och förmåga att anpassa ditt sätt beroende på mottagaren är ytterligare kvaliteter som vi efterfrågar. Vi vill dessutom att vår nya chef är kommunikativ och tydlig i sitt ledarskap   

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Förvaltaren med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Pettersen på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2020-05-15

Ansök nu