Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltningschef till Varbergs Bostad, Hallands län

Varbergs Bostad, Varberg, Hallands län

Ansök nu

Varbergs Bostad
Varbergs Bostad är Varbergs största hyresvärd med cirka 5 600 lägenheter. Varbergs vision är att utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt – en vision som är en stark ledstjärna i hela vårt arbete. Som ett positivt led i stadens utveckling och inom ramen för vårt uppdrag att bostadsförsörja ett växande Varberg har vi planer på att bygga 1 500 hyresrätter inom de närmaste åren. Som en aktiv samhällsaktör är vi med och formar framtidens boende utifrån livskvalitet, miljö och hållbarhet. Det jobb vi gör tillsammans idag kommer att lämna bestående avtryck i framtiden.

Arbetsuppgifter
Som förvaltningschef är du ansvarig för företagets största avdelning, där du leder och utvecklar hela vårt fastighetsbestånd samt ansvarar för relationen med våra hyresgäster. Förvaltningsavdelningen har ca 60 anställda och en rad upphandlade entreprenörer. Avdelningen är organiserad i två olika fastighetsområden samt ytterligare en enhet för fastighetsservice där snickare, reparatörer, tekniker och fastighetsskötare ingår. Varje enhet leds av en chef, som ingår i förvaltningsavdelningens chefsstab.

En stor uppgift i din roll är att möta de förändringar som sker i företaget mot bakgrund av ett mycket ambitiöst nyproduktionsprogram och det faktum att vi verkar i en av Sveriges mest expansiva kommuner. Förutom att rent operativt leda verksamheten har du även ett ansvar att arbeta med strategiska utvecklingsfrågor som affärsutveckling, bostadssociala frågor, underhåll och ekonomiska förutsättningar. Du blir en del av företagens ledningsgrupp och är direkt underställd VD.

Din profil
Du trivs med att arbeta nära organisationen och har en god förmåga att leda, motivera och inspirera medarbetare. Du är trygg och stabil i din ledarroll samt duktig på att skapa engagemang och delaktighet på alla nivåer. Vi ser gärna att du har en personlig mognad och god förmåga att föra komplexa frågor framåt. För att lyckas i rollen krävs det en helhetssyn, god samarbetsförmåga och en förståelse för vilket sammanhang du verkar i. Ett grundläggande intresse för hyresgäster samt god kunskap av fastigheter och dess teknik är också en självklarhet i rollen som förvaltningschef.

Du har en högskoleutbildning eller annan utbildning som bedöms vara likvärdig inom ett relevant område som bygg, teknik, ekonomi eller juridik. Du har tidigare erfarenhet från en ledande position med personalansvar och det är meriterande om du arbetat i ett allmännyttigt bolag. Tjänsten kräver B-körkort.

Team Varbergs Bostad
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag som är bland de främsta i branschen. Vi ser oss som ett lag - Team Varbergs Bostad. Vi har roligt tillsammans och trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. Hos oss får du en trygg anställning i en kreativ arbetsmiljö. Vi erbjuder även ett flertal andra förmåner så som friskvård, gemensamma personalaktiviteter och goda möjligheter till kompetensutveckling.

Rekrytering sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Varberg
Län: Hallands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2022/15

Kontakt
Ulf Hofstedt, VD, 0340-697501
Håkan Karlsson, HR-chef, 0340-697513

Facklig företrädare
Henrik Bertilsson, Vision, 0340-697507

Publicerat: 2022-11-21
Sista ansökningsdag: 2022-12-21

Publicerad 2022-11-23

Ansök nu