Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltningschef till SVEFAB

SVEFAB, Stockholm

Ansök nu

SVEFAB växer och söker nu en Förvaltningschef! 

Om tjänsten
Som Förvaltningschef hos oss har du det övergripande ansvaret för alla pågående projekt och uppdrag inom förvaltning och fastighetsservice hos våra kunder. I rollen ansvarar du för att skapa och upprätthålla goda arbetsförhållanden och ett gott arbetsklimat med trygga, kompetenta och engagerade medarbetare som förstår helheten och känner sig delaktiga i företagets utveckling. Som förvaltningschef har du en av de viktigaste rollerna i företaget och agerar som VDs högra hand - du ingår självklart i bolagets ledningsgrupp och agerar proaktivt för att driva verksamheten framåt.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat: 

  • Att ha övergripande tekniskt ansvar för pågående driftuppdrag och projekt.

  • Att ha resultat- och budgetansvar för samtliga avdelningar.

  • Att utforma offerter för nya uppdrag inom teknisk förvaltning och fastighetsservice.

  • Att vara kontaktperson mot befintliga kunder och medverka vid driftmöten i utvalda uppdrag

  • Att leda och fördela arbetet av medarbetarna, och följa upp att delegerade uppgifter utförs.

  • Att vid behov anställa personal inom sin del av organisationen.

  • Att upprätta och underhålla en utvecklingsplan för medarbetarna.

Rollen utgår från företagets huvudkontor i Täby, men behöver vara verksam över hela verksamhetsområdet i Storstockholm.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst minst 5 års erfarenhet av teknisk fastighetsdrift eller likvärdig erfarenhet. Du har även tidigare erfarenhet av att leda personal (minst 3 år). B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du: 

  • Har kunskaper om uppdragskalkylering och anbudshantering inom LOU.

  • Har erfarenhet av ISO-ledningssystem.

  • Har BAS-P/BAS-U utbildning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker det är spännande att arbeta i en miljö i snabb förändring, där du bidrar med energi och engagemang. Du är en resultatinriktad, strukturerad och problemlösande person som är lyhörd mot dina medarbetares synpunkter och förslag, samtidigt som du rak och tydlig i din kommunikation. Ditt arbetssätt präglas av öppenhet och prestigelöshet.

Om oss
Vi hjälper kommuner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med allt inom fastighetsskötsel. SVEFAB har i dag över 60 anställda och har en omsättning på omkring 120 mkr per år. Vi har vårt huvudkontor i Österåker och har ytterligare platskontor runt om i Stockholmsområdet i Solna, Sigtuna, Norrtälje och Södertälje. SVEFABs kunder är kommunala och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi förvaltar kulturfastigheter, kontor, skolor och bostäder. Personligt engagemang är en självklarhet för oss och vi arbetar med målet att skapa ett tryggt och enkelt fastighetsägande.

SVEFAB är tillsammans med 30 andra dotterbolag runt om i Sverige en del av PHM Group - Nordens största koncern inom fastighetsservice.

Publicerad 2022-05-06

Ansök nu