Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltningschef till Oscar Properties

Oscar Properties, Stockholm

Ansök nu

Oscar Properties är ett fastighetsbolag med fokus på förvaltning och projektutveckling. Vi köper, förvaltar, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen över hela Sverige, med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både förvaltning, nyproduktion och omvandling.

Driven Förvaltningschef med goda ledaregenskaper till Oscar Properties

Vill du vara med på vår utvecklingsresa och driva förvaltningsaffären hos oss? Är du en skicklig ledare med erfarenhet från fastighetsförvaltning som gillar att skapa rutiner och processer? Trivs du med att jobba i ett entreprenöriellt företag som tar snabba beslut? Då kanske det är dig vi letare efter?

Tjänsten
Vi äger idag ca 90 fastigheter bestående av kommersiella lokaler, lager och bostäder. Dessa finns framförallt i södra Sverige men även i Värmland och Mälardalen. Inom tre år räknar vi med att ha dubblerat beståndet, minst. 

Som Förvaltningschef ansvarar du för befintligt fastighetsbestånd och för att leda och utveckla medarbetarna. Du har fem förvaltare i ditt team, budget- och resultatansvar och driver värdeskapande åtgärder i beståndet.

Du rapporterar till VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Placeringen är på vårt kontor i centrala Stockholm. Resor förekommer.

Vi erbjuder
Du kommer till ett entreprenörsdrivet börsbolag med en relativt nystartad förvaltningsaffär. Du får möjlighet att sätta din prägel på verksamheten med stort eget ansvar och frihet i rollen. Hos oss jobbar du både högt och lågt och vi har en mycket prestigelös företagskultur som präglas av snabba beslut och okomplicerade processer.

Kvalifikationer och erfarenheter
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning och gedigen erfarenhet från fastighetsförvaltning, gärna från snabbväxande företag. Vi värdesätter ett gott ledarskap där man bryr sig om sina medarbetare. Du har erfarenhet från kommersiell förvaltning, är van att ha budget- och resultatansvar och har gedigen ledarerfarenhet. Som person är du självgående, driven och prestigelös. Du skapar goda resultat genom ditt sätt att leda och får med dig dina medarbetare. Vi tror även att du tycker om när det händer mycket och att du gillar att driva utveckling.  

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 13 oktober 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
    
Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2021-09-15

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News