Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltningsassistent till Rikshem, Helsingborg

Rikshem, Helsingborg

Ansök nu

Vill du fortsätta din fastighetskarriär i en roll som ger bred kompetens och bra grund för att gå vidare till fastighetsförvaltare?

Till vårt fastighetsbestånd i Helsingborg söker vi en förvaltningsassistent som vill vidareutvecklas inom fastighetsförvaltning. Vi erbjuder nu möjligheten att få vara med och växa på ett av Sveriges mest spännande fastighetsbolag!

Din roll

Som förvaltningsassistent har du en roll med ett varierat innehåll, många kontaktytor både internt och externt. Din huvuduppgift blir att hantera de olika administrativa uppgifter som förekommer inom en fastighetsförvaltning. Arbetsuppgifterna som ingår i rollen är bland annat att vara ett stöd i olika frågor som kan uppkomma inom fastighetsförvaltning & uppföljning, vara bostadshyresgästers kontaktperson i olika frågor kring boendet, förmedla information, förvaltningsadministration & hyresförhandlingar, ansvara för vissa delar av uthyrningsprocessen, tillval och fakturering. Du ingår i ett team med fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare och uthyrare och rapporterar till fastighetschefen. Du välkomnas till vårt kontor i Helsingborg.

Vem är du?

Du som söker har minst 2 årig utbildning till fastighetsförvaltare eller högskoleutbildning med inriktning fastighet såsom fastighetsekonom, energi-ingenjör och vill fortsätta din karriär i fastighetsbranschen hos Rikshem. Det är viktigt att du är prestigelös och ser positivt på att få ta itu med varierande uppgifter och att du kan fatta egna beslut med gott omdöme. Att ha ett bra kundbemötande, en serviceinriktad läggning och att vara ansvarstagande och ordningsam är mycket viktiga egenskaper för denna roll. Tidigare erfarenhet från affärssystemet Vitec eller fastighetsbranschen är meriterande. Rikshem arbetar för att vara en inkluderande organisation och söker därför dig som kan bidra med nya perspektiv, värdesätter olikheter och förstår hur dessa påverkar dig själv och andra. B-körkort är ett krav.

Varför Rikshem? 

På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden DNA - Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Hos oss finns stora möjligheter att få utvecklas och utveckla för dig som har drivkraft och engagemang. Vi erbjuder en trygg arbetsgivare med fortsatta expansionsplaner och höga ambitioner. Bland annat med fokus på ökad hållbarhet, digitalisering och långsiktig kundnöjdhet. Du som medarbetare förutsätts delta i och påverka vår framtida utveckling. Läs mer på www.rikshem.se.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Ansök via www.rikshem.se/ledigajobb så snart som möjligt då vi behandlar ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Om Rikshem

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang. 

Välkommen med din ansökan! 

Publicerad 2022-06-20

Ansök nu