Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltningsassistent till REAL Value Management Nordic AB, Stockholm

REAL Value Management AB, Stockholm

Ansök nu

Förvaltningsassistent till REAL Value Management Nordic AB

REAL Value Management (REAL VM) befinner sig i en spännande och expansiv fas och vi söker nu ytterligare en förvaltningsassistent till kontoret i Stockholm. I dagsläget är vi 14 personer och vi har utökat behov inom detta område av verksamheten då bolaget framgångsrikt fortsätter att växa inom Asset Management i samarbete med våra kunder och investerare. Under det gångna året har även ett nytt intressebolag, Venandi fastigheter, initierats vilket ytterligare inneburit en tillväxt för REAL VMs verksamhet.

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en roll med stort eget ansvar. Vi är ett litet, personligt och professionellt företag med en familjär företagskultur och sunda värderingar. Beslutsvägarna är korta och du får mandat att agera självständigt för att lösa de uppgifter och utmaningar som är en naturlig del av fastighetsförvaltning med avsikt att understödja samt säkerställa kvalitet i förvaltning samt goda relation med hyresgäster. 

På REAL VM får du goda möjligheter att arbeta och utvecklas i ett framåtsträvande och expansivt bolag med ett etablerat varumärke och nära kundrelationer och investerarkontakter. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ miljö med både svenska och utländska aktörer och med en personlig utveckling i första rummet.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en förvaltningsassistent som kommer att arbeta inom befintliga mandat såsom exempelvis Regio Fastigheter, Venandi Fastigheter samt noterade bolag där REAL VM tillhandahåller lednings- och styrningsfunktion såsom Mälardalens Omsorgsfastigheter med fler. 

Som förvaltningsassistent ansvarar du för att säkerställa en proaktiv och god dialog med våra hyresgäster vilka är vår viktigast tillgång, understödja Asset Management och förvaltning i de löpande frågor som kräver uppmärksamhet löpande inkluderande avtalsadministration samt arbetsuppgifter inom ekonomi och hyresadministration. Fastigheterna finns idag geografiskt belägna i hela Sverige. Vi arbetar med lokala drift- och skötselentreprenörer och du kommer att delta i arbetet mestadels på distans men med ett högt fokus på att skapa förutsättningar för en optimering av hyresintäkter och minskad vakansgrad och eftersträva att bygga en god relation med hyresgäster och samarbetspartners inom de olika mandaten. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: 

  • Bistå Fastighetsförvaltare med löpande arbetsuppgifter kopplade till hyresintäkter och driftskostnader, inklusive medverkan i budget och affärsplanering. 

  • Merförhyrning och omförhandling med befintliga kunder, inklusive bistå i kontraktsskrivning.  

  • Ta fram och utveckla erbjudanden till potentiella och befintliga kunder samt marknadsföring av vakanta lokaler. 

  • Utveckla fastighetsbeståndet i enlighet med kundbehov med stort fokus på god dialog och kontakt med hyresgäster inom ditt bestånd.  

  • Uppföljning av beslutade åtgärder och projekt. 

  • Tillsammans med övriga inom förvaltningen utveckla och säkerställa interna kvalitetsrutiner. 

  • Ta fram underlag för vidarefakturering av kostnader. 

  • Ta fram och distribuera hyresgästinformation. 

  • Delansvar avseende bolagets egna kontor i Stockholm i hänseende av allmän ordning och förberedelse för externa möten etc.

Placering är på vårt kontor i centrala Stockholm. 

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i rollen på REAL VM bör du vara trygg i dig själv och din kompetens. Du är ansvarstagande, noggrann och alltid kvalitetsmedveten vad gäller din egen leverans. Då rollen innebär många kontaktytor och tillfällen till samarbete är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Vi ser att du har ett antal års arbetslivserfarenhet samt krav om tidigare erfarenhet inom liknande roller och arbetsuppgifter. Du har ett gediget intresse för människor och fastigheter. Vi ser också att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Det är viktigt att du trivs i en entreprenöriell miljö där du bidrar till att utveckla arbetssätt och metoder och blir en del av bolagets fortsatta utveckling.

ANSÖKAN
I denna rekrytering driver REAL VM rekrytering på egen hand. CV samt personligt brev kan tillsändas mattias@realvm.se. 

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.  

OM REAL VALUE MANAGEMENT
REAL Value Management grundades 2013 och är ett fastighetsrådgivningsbolag som erbjuder vägledning och rådgivning inom Transaktion, Asset Management, Fastighetsutveckling samt Ekonomistyrning. REAL är helt partnerägt och samtliga delägare är själva aktiva i bolaget. Vi har bred erfarenhet från fastighetsbranschen och ekonomistyrning utifrån en rad nyckelperspektiv. Den samlade erfarenheten omfattar rådgivning med bakgrund inom fondförvaltning, transaktion, asset management, förvaltning och uthyrning samt även hyresjuridik och etableringsfrågor på både ägar-, och egenbrukarsidan. 

Vår ambition är att erhålla ett erkänt renommé i fastighetsbranschen genom att med en hög grad av kreativitet och nytänkande i varje del av varje moment inom fastighetsinvesteringens utmaningar skapa ett tydligt mätbart mervärde för våra kunder.

Läs gärna mer på: www.realvm.se 

Publicerad 2020-07-27

Ansök nu