Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltningsansvarig till Revelop, Göteborg

Revelop, Göteborg

Ansök nu

Brinner du för fastigheter och trivs du att arbeta i en affärsmässig, driven och inkluderande organisation? Motiveras du av stark tillväxt och etablering i Göteborg? Då är det här möjligheten för dig!

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Som medarbetare på Revelop blir du en viktig pusselbit i ett växande bolag som ständigt arbetar med att minska fastigheternas klimatavtryck. Verksamheten präglas av hög affärsetik och full transparens.

Med stark tillväxt och etablering i Göteborgsområdet söker Revelop nu en engagerad Förvaltningsansvarig till Göteborg. Brinner du för fastigheter och trivs du att arbeta i en affärsmässig, driven och inkluderande organisation? Då är det här möjligheten för dig!

”Att arbeta på ett fondbolag som Revelop är något helt annat än att jobba med traditionell förvaltning. Här får man stora möjligheter att bygga på sig mer erfarenheter än bara förvaltning då vi har förmånen att delta utvecklingsprojekt, driva nyproduktion, konceptualisering och förädling ihop med uthyrning- och utvecklingsavdelningen. Vi har även förmånen att vara involverad i förvärvsprocessen och framtagande av affärsplaner.

Finns tiden, intresset och engagemanget, så finns fantastiska möjligheter att lära sig mer. Inte minst om man är duktig på något, då ges möjligheten att involvera sig mer. ” – Philip Eriksson, Regionchef

Om rollen
Som Förvaltningsansvarig inom Aktiv Förvaltning på Revelop arbetar du dagligen med att skapa värde och utveckla bolagets kommersiella fastigheter. I rollen arbetar man aktivt med både förvaltning, uthyrning och utveckling och har ett arbetsledande ansvar. Du får möjlighet att arbeta med spännande projekt och tillsammans med bolagets transaktionsteam vara med i köp- och säljprocesser. Det ingår även att delta i arbetet vid utformning av affärsplaner som görs för varje enskild fastighet vid förvärv, för att sedan ansvara för genomförandet av dessa och därefter utvärdera. Som förvaltningsansvarig på Revelop är man med och skapar värde i fastighetsbeståndet genom att hela tiden flytta fram positionerna inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering. Tjänsten är en ersättningsrekrytering då nuvarande medarbetare kommer att gå vidare till en ny roll inom bolaget.

I övrigt kommer du arbeta nära ihop med en Biträdande Förvaltare, Teknisk Förvaltare samt de övriga medarbetarna som är placerade i Stockholm från samtliga affärsområden. Du utgår från kontoret i Göteborg som är beläget i Hisingehus och rapporterar till Philip som är chef, Aktiv Förvaltning för Göteborg och Öresund.


Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta affärsplaner och vara strategiskt ansvarig

  • Vara delaktigt i köp – och säljprocesser

  • Förhandling och omförhandling av hyresavtal på operativ nivå

  • Skapa och underhålla hyresgästrelationer

  • Driva och beställa ombyggnationer

Känner du igen dig i nedan?
Kompetens är viktigt, men när det kommer till kritan rekryterar Revelop på personlighet och engagemang. För att trivas i rollen som Förvaltningsansvarig måste du ha ett starkt affärsdriv och komma till avslut i projekt och affärer för att nå de uppsatta målen. Vi är säkra på att du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Att ta initiativ och hitta lösningar är en självklarhet för dig.

Du har lätt för att samverka med andra och vill bidra med nya infallsvinklar, gott omdöme och affärsmässighet. Du brinner för att skapa värde för både dina hyresgäster och Revelop.
Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av kommersiell förvaltning. Av den anledningen har du jobbat med uthyrning och förhandling och har också goda kunskaper inom hyresjuridik samt har kunskap inom fastighetsekonomi. Eftersom du kommer ha många hyresgästkontakter och kontakter med andra samarbetspartners är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Revelop erbjuder
Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang, transparens och hög grad av affärsmässighet. Revelop är inget traditionellt fastighetsbolag. Medarbetarna är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Genom att alltid ligga steget före arbetar man alltid för att hitta nya lösningar och ständigt utvecklas. Revelop sätter personlig utveckling och samverkan högt. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Revelop består av 48 medarbetare med stor mångfald. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten och drivkraften; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet.

Din Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Croisette Human Capital. Kontakta Julia Pehrson på 0761-091953 eller julia.pehrson@croisette.se eller Caroline Hertin på 0709-640710 eller caroline.hertin@croisette.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad 2022-11-18

Ansök nu