Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltningsansvarig till Profi Fastigheter

Profi Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Profi Fastigheter växer! Vill du vara en del av framgångsresan på ett bolag som är globalt topprankat? Drivs du av utveckling – av både kommersiella fastigheter och dig själv? Då ska du läsa vidare!

Dina dagar på Profi
Vår affär bygger på innovativt och resurseffektivt ägande där vi gör en hållbar resa för varje fastighet och investering. Som Förvaltningsansvarig inom Aktiv Förvaltning på Profi Fastigheter jobbar du dagligen med att skapa värde och utvecklar våra kommersiella fastigheter. Varje fastighet har en egen affärsplan. Vid förvärv får du vara med och utforma den och sedan ha huvudansvaret för genomförandet där du kommer jobba aktivt med uthyrning, förvaltning och utveckling. Du kommer jobba nära ihop med en fastighetskoordinator, uthyrningsteamet, fastighetsutvecklare och tekniskt ansvariga. I rollen får du också möjlighet att jobba med spännande projekt och tillsammans med vårt transaktionsteam vara med i köp- och säljprocesser. Vi skapar värde i vårt fastighetsbestånd genom att hela tiden flytta fram positionerna inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering. Hos oss arbetar du sida vid sida med högt kompetenta kollegor med passion för fastigheter och affärer.

I rollen som Förvaltningsansvarig
Förutom att du genomför det operativa arbetet, till exempel förhandlar och tecknar nya hyresavtal i dina fastigheter, kommer du ha ett stort strategiskt ansvar genom att:

  • Tillsammans med dina kollegor upprätta affärsplaner för dina fastigheter och sedan ansvara för genomförandet av dem

  • Utveckla vår affär genom att bygga och stärka hyresgästrelationerna

  • Jobba aktivt med värdeskapande utveckling av dina fastigheter

  • Jobba med ompositionering och paketering av kunderbjudanden i dina fastigheter

  • Driva och/eller beställa ombyggnationer för nya och befintliga hyresgäster

En framgångsrik förvaltningsansvarig hos oss känner igen sig i nedan
Kompetens är viktigt, men när det kommer till kritan rekryterar vi på personlighet och engagemang. För att trivas i rollen som Förvaltningsansvarig måste du ha ett starkt affärsdriv och komma till avslut i projekt och affärer för att nå de uppsatta målen. Vi är säkra på att du trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Att ta initiativ och hitta lösningar är en självklarhet för dig. Du har lätt för att samverka med andra och vill bidra med nya infallsvinklar, gott omdöme och affärsmässighet. Du brinner för att skapa värde för både dina hyresgäster och Profi Fastigheter.

Du har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av kommersiell förvaltning. Av den anledningen har du jobbat med uthyrning och förhandling och har också goda kunskaper inom hyresjuridik. Eftersom du kommer ha många hyresgästkontakter och kontakter med andra samarbetspartners är det viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift såväl på svenska som på engelska.

Vårt erbjudande 
Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med några av branschens bästa inom respektive kompetensområde. Detta i ett företag som ger dig stora möjligheter att växa med oss. Du hamnar i en kultur präglad av stark målstyrning, engagemang, affärsmässighet, hög affärsetik och transparens. Vi älskar fastigheter och vår bransch, och jobbar med ständig förbättring. En del av det är en strävan efter att ligga steget före och hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi kan alltid bli bättre. På Profi ställer vi höga krav på externa samarbetspartners och ännu högre på oss själva. Genom att förädla varje medarbetares unika egenskaper, kompetenser och erfarenheter som en del av det gemensamma laget blir vi bäst i Sverige. Alla aspekter av hållbarhet är viktiga för oss, både från våra medarbetares hälsa och välbefinnande till att vi engagerar oss i områdena kring fastigheterna som vi äger. Du kan se fram emot en resa där vi når målet genom att vi lever våra värderingar och jobbar som ett lag med gemensamma mål.

Profi Fastigheter har ett 30-tal medarbetare, jämnt fördelade mellan kvinnor och män. Vi rekryterar på specialistkompetens och kommersiell förståelse, både på djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personlighet och drivkraft. Vi gillar att jobba ihop och har kul på jobbet. Och vi har det bästa framför oss. Du kommer sitta på vårt huvudkontor i ljusa, moderna lokaler på Lästmakargatan mitt i Stockholm City. Välkommen!

Ansökan
Vid den här rekryteringen samarbetar Profi Fastighter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Madlene Pettersson på 072 358 16 60 alternativt madlene.pettersson@croisette.se.

Publicerad 2020-06-04

Ansök nu