Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltare till Victoria Park i Göteborg

Victoria Park AB, Göteborg

Ansök nu

Victoria Park AB är en av Sveriges största och mest betydande privata bostadsaktörer som utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande skapar vi värden för kunder, medarbetare och samhället. Idag äger och förvaltar vi över 16 800  lägenheter i fjorton städer. Och vi växer.

Victoria Parks fastighetsbestånd i Göteborg omfattas idag av cirka 1650 lägenheter i Lövgärdet, Bergsjön och Kållered. Vårt områdeskontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Vaniljgatan 5 i Angered, där vi idag är ett team bestående av områdeschef, förvaltare, uthyrare, fastighetstekniker, fastighetsskötare och miljövärdar. 

Som förvaltare har du som ansvar att aktivt ansvara för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt perspektiv, samt att detta görs på ett affärsmässigt optimalt sätt. I rollen ställs höga krav på att vara en god ledare och förebild samt att vara proaktiv och initiativrik. Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll samt ansvarar för att detta görs utifrån en förvaltningsfilosofi som innebär att arbeta med förbättringar av bostadsområdena och arbete med att förbättra fastighetens driftsnetto. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person är flexibel och lösningsorienterad.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar

 • Huvudansvar för planerat underhåll och löpande förvaltning 

 • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete

 • Arbeta fram investeringsbeslut

 • Arbetsledaransvar för driftorganisationen

 • Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt

 • Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef

 • Kontakt med hyresgäster

 • Besiktning av lägenheter

 • Ha löpande kontakt med myndigheter och övriga intressenter i området

 • Kontinuerliga avstämningar med driftsorganisationen med målsättning att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system

 • Agera som förebild och representera Victoria Park lokalt

 • Utveckla Victoria Park-modellen där vårt arbete med social hållbarhet är en avgörande del för vår framgång

Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete.

Din bakgrund 

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och gärna erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation. Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare, driftledare eller projektledare i fastighetsbranschen.

Du har god beställarkompetens, någon form av ledaransvar med i bagaget samt erfarenhet att driva projekt och upphandlingar.

Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excelkunskaper i synnerhet. Då arbetet innebär att du behöver kunna förflytta dig under arbetstid så är körkort, och tillgång till egen bil, ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig 

Victoria Park är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som förvaltare får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling. Victoria Park är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner och vi är övertygade om att det blir en fortsatt spännande och rolig resa mot högt uppsatta framtida mål.

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Katarina Björnström på katarina.bjornstrom@hembla.se.

Publicerad 2020-12-21

Ansök nu