Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Venturi Fastigheter, Göteborg

Venturi Fastigheter, Göteborg

Ansök nu

Förvaltare till Venturi Fastigheter - det unga fastighetsbolaget på framfart
Söker du efter en självständig förvaltarroll där du blir del av ett engagerat och affärsmässigt gäng med korta beslutsvägar? Bra, här är rollen för dig!

Venturi Fastigheter ett ungt och växande bolag som utvecklar, äger och förvaltar fastigheter. Bolaget är privatägt och bildades våren 2021 av Ersten Invest, ägt av familjen Olsson-Eriksson och Jackstone Properties.

Vi har lång och bred erfarenhet av fastighetsutveckling och gillar att utmanas av spännande projekt. Som stadsutvecklare har vi kompetens inom både kommersiella fastigheter och bostäder. Det gör att vi vet vad som krävs för att skapa lösningar helt anpassade för våra kunder och hyresgäster.

Vårt mål är att skapa attraktiva fastigheter med starka hyresgäster som får rätt förutsättningar för att driva och utveckla sina verksamheter hos oss. Vår organisation är liten men effektiv och vi befinner oss just nu i tillväxt – därför söker vi en resultat- och utvecklingsorienterad förvaltare.

"We engage properties and people"

Din roll
Som förvaltare på Venturi Fastigheter är du totalansvarig för fastighetsbeståndet där du arbetar självständigt i en bred roll. Du ansvarar för den kommersiella utvecklingen samt värdskapet för våra befintliga och blivande hyresgäster och jobbar i team med övriga organisationen där stöd finns för teknisk förvaltning, affärsutveckling, ekonomi och hyresadministration. Du rapporterar till VD Erik Fischer.

I det dagliga arbetet stöter du på frågor som rör affären, fastighetens förvaltning, ombyggnadsprojekt, uthyrning och utveckling. Vårt bestånd har olika karaktär av utvecklingsmöjligheter där du aktivt bidrar till Venturis och hyresgästernas framgång.

Arbetsuppgifter i urval

  • Budget och resultatansvar för förvaltningsbeståndet

  • Upprätta underhållsplaner

  • Hyresförhandling, uthyrning, och framtagande av investeringskalkyler för fastighetsprojekt och hyresgästanpassningar

  • Beställare av ombyggnationer och hyresgästanpassningar

  • Ansvarig för lag- och regelefterlevnad samt upprätthållandet av myndighetskrav

  • Skapa långsiktig kundnöjdhet och positiv värdeutveckling för fastighetsbeståndet

Vem är du?
För att trivas och bli framgångsrik som förvaltare på Venturi Fastigheter behöver du gilla en entreprenörsdriven och engagerad kultur med högt affärsdriv - du identifierar dig helt enkelt med detta. Du känner dig trygg i rollen som förvaltare och har samlat på dig några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ges stora mandat att fatta beslut och ansvara för fastigheterna, du behöver därför ha en stor portion självledarskap, initiativförmåga och kreativitet. Då du har daglig kontakt med hyresgäster behöver du även vara kund- och serviceinriktad och trivas med att ge det där lilla extra i mötet med människor.

Vårt erbjudande
Då bolaget är ungt finns här stora möjligheter att utveckla och utvecklas i takt med att organisationen växer. Med din tidigare erfarenhet inom kommersiell förvaltning kommer du att kunna bidra stort och sätta din prägel på Venturis utveckling. Hos oss får du möjlighet att vara en del av en utvecklingsorienterad och platt organisation med korta beslutsvägar.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Venturi Fastigheter med Croisette Human Capital, som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. Det är viktigt för oss på Croisette att du som kandidat ska känna dig trygg under hela rekryteringsprocessen från start till mål. Vi har stor förståelse att det ibland kan kännas frustrerande att inte riktigt få känna sig delaktig i det som rör ens framtid, därför lägger vi ner ett stort arbete i att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt. Lika viktigt som att det blir rätt match för vår beställare, är att det blir rätt för dig. Vi vill att du ska känna ett förtroende i att vi gör vårt bästa för att säkerställa att just du hamnar på rätt plats, för din skull.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin på caroline.hertin@croisette.se eller 0709-640710.

Publicerad 2022-08-31

Ansök nu