Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Varbergs Bostad

Varbergs Bostad, Varberg

Ansök nu

Brinner du för att förvalta bostäder? Har du ett eget driv och gillar du problemlösning? Då är du kanske den vi söker till vårt förvaltningsteam på Varbergs Bostad.

Varbergs Bostad är Varbergs Kommuns största hyresvärd med ca 5500 lägenheter. Som en aktiv samhällsaktör är vi mitt uppe i en spännande resa och planerar att de kommande åren bygga ca 1500 nya hyresrätter i Varberg. Vår värdegrund - Mod, Ansvar och Delaktighet - är en ledstjärna för att vi tillsammans ska klara de utmaningar vi står inför.

Förvaltningsavdelningen befinner sig i en spännande utvecklingsfas med huvudfokus på att optimera arbetssätt, drift och skötsel av våra fastigheter samt ökad lönsamhet. Som ett led i detta utökar vi organisationen och söker därför ytterligare två förvaltare till vårt förvaltningsteam.

Vi ser oss som ett lag - Team Varbergs Bostad. I laget finns specialister på olika positioner och alla är lika viktiga. Vi spelar bra tillsammans, uppmuntrar varandra och hjälps åt. Och vi trivs med det vi gör. Då blir också resultatet bra, så som att vi i flera undersökningar får toppbetyg av hyresgästerna. Bakom detta ligger ett lagarbete där varje spelare är en nyckelspelare. Ett lagarbete som präglas av mod, ansvar och delaktighet. 

Vi söker nu förvaltare till våra två förvaltningsområden.
Förvaltarens roll är omväxlande och bred, där hanteras alltifrån dagliga hyresgästfrågor och besiktningar till ombyggnadsprojekt. Du kommer ansvara för den dagliga driften, skötsel och underhåll av fastigheterna inom området. Du kommer att arbeta långsiktigt och affärsmässigt med fastigheterna.  Du är kravställare och driver underhållsprojekt där du samordnar och följer upp. Det ingår också i rollen att arbeta med ständiga förbättringar och hitta hjälpmedel för att optimera fastigheternas drift och förvaltningens arbetssätt. Ett Förvaltningsområde består av en fastighetschef, två förvaltare och en förvaltningsassistent och det är en självklarhet att vi samarbetar och hjälps åt inom avdelningen.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning som vi finner likvärdig samt arbetslivserfarenhet inom förvaltning av bostäder. Kommunikation är en naturlig del av din vardag och du är duktig på att förmedla budskap. Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor, hyresgäster, samarbetspartners samt myndigheter krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du är van vid, och trivs med att arbeta i en omväxlande roll, vara drivande, prestigelös och hugger i där behov finns. Du arbetar i team tillsammans med din fastighetschef, förvaltarkollega och förvaltningsassistent samt har dagliga kontakter med vår driftpersonal.

Du behöver ha B-körkort och tillgång till egen bil då arbetet kräver att man inom denna tjänst behöver infinna sig på olika platser med kort varsel.

Vi erbjuder ett spännande arbete med ansvar i ett av Sveriges främsta företag inom branschen. Vi är mitt uppe i en spännande expansionsfas och dina personliga insatser kommer att få stor betydelse för bolagets utveckling, för kommunens invånare och uppgiften att bostadsförsörja ett expansivt Varberg.

Mer information om Varbergs Bostad hittar du på www.varbergsbostad.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/9
Kontakt
Mattias Qwinth, Förvaltningschef, 0340- 69 75 98
Clara Olson, HR-strateg, 0340-69 75 31
Facklig företrädare
Henrik Bertilsson, Vision, 0340-69 75 07
Publicerat 2021-11-18
Sista ansökningsdag 2021-12-31

Publicerad 2021-11-19

Ansök nu