Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Svenska Bostäder

Svenska Bostäder, Stockholm

Ansök nu

På Svenska Bostäder arbetar du med engagerade, prestigelösa och hjälpsamma kollegor. Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och påverka morgondagens Stockholm samtidigt som du bygger din karriär och har roligt på jobbet. För oss är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Vi vill att alla medarbetare ska må bra och därför satsar vi på hälsofrämjande insatser och förmåner, såsom tex. massage på arbetstid, hälsoundersökningar, egen idrotts- och konstförening, friskvårdsbidrag och generöst semestertillägg. Vi tillämpar flexibla och digitala arbetssätt och har flera kontor i Stockholm. Vi tillämpar givetvis möjlighet till distansarbete. Är du intresserad av att läsa mer kring det arbetet så hittar du det här på karriärsidan.

Är du en engagerad ledare, har erfarenhet av fastighetsförvaltning och vill jobba på ett av Sveriges största bostadsbolag? Då kan du vara vår nästa förvaltare.

Om tjänsten
Förvaltarrollen på Svenska Bostäder är en spännande och utmanande roll där du får möjlighet att kombinera chefsansvar med samhällsnytta och fastighetsförvaltning. Som förvaltare hos oss har du två huvuduppdrag. Det ena är att leda ditt bovärdsteam med 5-7 kvalificerade bovärdar. Det andra uppdraget är att tillsammans med ditt team arbeta för att hyresgästerna ska uppleva kvalitet och trygghet i sitt boende samt säkerställa en långsiktig värdeutveckling av fastigheterna. Varje förvaltare har ca 1500-2000 bostadslägenheter i sitt område.

Som chef och ledare planerar, prioriterar och kvalitetssäkrar du ditt teams arbete och du ingår i distriktets ledningsgrupp. Tillsammans utvecklar vi verksamheten för att ha smarta och effektiva arbetssätt samtidigt som det ska vara roligt och utvecklande att jobba här!

Vi söker dig som
Är ledare och har dokumenterad erfarenhet som det. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltning med god kunskap om fastighetsägaransvar. Vi tror att du har eftergymnasial utbildning, gärna inom fastighet, byggteknik och/eller ekonomi. Vi vill ska ha god förmåga att tolka och tillämpa avtal. Du tycker om att arbeta med människor, drivs av att ha nöjda kunder och strävar efter att skapa förvaltningseffektiva fastigheter tillsammans med ditt bovärdsteam. B-körkort är krav för tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 • personalansvar

 • professionell konflikthantering

Exempel på arbetsuppgifter

 • Fullt personalansvar för dina bovärdar

 • Ansvara för att myndighetskrav uppfylls

 • Ansvar för störningshantering

 • Följa upp och kvalitetssäkra upphandlade leverantörsavtal

 • Delta i planering och uppföljning av affärsplan samt budget

 • Hyresgästkontakter

 • Delta i nybyggnadsprocesser

 • Besluta om lokalanpassningar

 • Organisera hantering av störningsärenden i ditt område

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Det är viktigt att du har ett positivt förhållningssätt, är handlingskraftig och tycker om att sätta upp samt arbeta mot mätbara mål tillsammans med dina kollegor. Du är en engagerad ledare som motiverar dina medarbetare och skapar delaktighet. Du är en duktig kommunikatör.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter. Intervjuer kommer att ske löpande under hela processen. Det innebär att beslut om anställning kan tas tidigare än sista ansökningsdag. Svenska Bostäder bildades 1944 och ägs av Stockholms stad. Tillsammans med vårt dotterbolag Stadsholmen äger och förvaltar vi cirka 28 800 hyreslägenheter och mer än 5 000 kommersiella lokaler. Vi är för närvarande cirka 340 medarbetare. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har varit en central aktör i skapandet av det svenska folkhemmet. I över 75 år har vi haft en aktiv roll i byggandet och förvaltandet av bostäder och lokaler i Stockholm. Är du intresserad av att komma i kontakt med våra fackliga representanter https://www.svenskabostader.se/karriar/lediga-jobb/

Kontaktperson
Helené Engholm, Distriktschef
08 508 367 05
helene.engholm@svenskabostader.se

Publicerad 2022-04-12

Ansök nu