Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till SSSB, Stockholm

Stockholms studentbostäder, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med att utveckla Sveriges största studentbostadsområde?
Vi erbjuder ett riktigt intressant och utvecklande jobb som förvaltare i Stockholms studentbostäders förvaltningsområde i norra Stockholm. Ett av dina uppdrag är att vara aktiv i utveckling av ”campus Lappis”. Idag bor dryga 3 000 studenter i området men då vi vill ge plats för fler så pågår en utveckling och byggande av 800 nya bostäder. Ett trivsamt och tryggt boende består av mer än bara tak över huvudet och vår ambition är alltid att skapa gemensamma ytor för studenter att både studera och umgås på. Vi har byggt padelbana och utegym och vi ser framför oss att torget berikas med fler restauranger, butiker, biodling, boule, pingis, etc. Läget på Lappkärrsberget är optimalt med närhet till Stockholms universitet, tunnelbana och en badstrand.

Utöver utvecklingen på Lappis pågår förädlingsprojekt i bostadsområdet i Bergshamra. Korridorsrum byggs om till egna lägenheter och det skapas gemensamhetsutrymmen och gårdar och markytor rustas. Det tredje området ligger i Täby, en idyllisk oas med 60 bostäder. Totalt förvaltar ett team som består av områdeschef, förvaltare, husvärdar, förvaltningsassistent och kundvärd 4 000 bostäder.

Om jobbet som förvaltare
Vi bygger och utvecklar bostäder i kombination med förädling och utveckling av boendemiljöer, vi vet att ett varierat utbud av bostäder och lägen ger stora möjligheter för varje student att hitta just sitt boende. Bostaden ska under studietiden vara en trygg plats för studier, återhämtning och vila. Vi vill att våra bostadsområden och gemensamma ytor ska stimulera till umgänge och aktivitet.
Som förvaltare eftersträvar du att ha nöjda kunder i ditt område genom en proaktiv förvaltning. Du följer upp tillsammans med ditt förvaltningsteam och säkerställer balansen mellan teknik, kund, ekonomi och affärsmässighet. Genom att arbeta förebyggande med drift, underhåll och planerade aktiviteter säkerställer du att fastigheterna utvecklas enligt mål och planer.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Löpande uppföljning och analys av driftnetto

  • Beställaransvar/uppföljningsansvar för tecknade serviceavtal och anlitade leverantörer, såväl externt som internt

  • Planera, leda och genomföra utvecklingsprojekt och underhållsåtgärder

  • Säkerställa att lagar och myndighetskrav uppfylls

  • Medverka vid upprättande av underhållsplaner

  • Samordningsansvar för upprättande av förvaltningsplaner

  • Utveckla samarbetet med lokala aktörer samt områdesföreningarna

  • Aktivt bidra med underlag till områdeschefens budget, prognos och underhållsplanering

  • Ansvara för att fastigheterna fungerar väl genom en kostnadseffektiv och förebyggande tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll och i förekommande fall arbetsledande funktion

Vem är du?
Vi söker dig som har en fastighetsrelaterad högskoleutbildning. Du har jobbat några år inom förvaltning eller skaffat dig motsvarande erfarenhet i en liknande yrkesroll.
I ditt arbete utgår du ifrån affärsmässighet, har ett flexibelt arbetssätt och du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer mot målets riktning. Du är relationsskapande och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du tycker om att ge bra service och agerar alltid professionellt i alla dina kontakter.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos Stockholms studentbostäder präglas företagskulturen av öppenhet och hjälpsamhet. Som en i laget vågar vi lova dig en inspirerande arbetsplats med engagerade kollegor där studenten alltid är i fokus. Här får du en varierande arbetsvardag, du får agera och tänka strategiskt men att du också går från ord till handling är lika viktigt som självklart för oss. För att du ska känna dig trygg i ditt uppdrag så kommer du att få en genomtänkt och bra introduktion. Vi ser värdet i att satsa på våra medarbetare och erbjuder såväl friskvårdsbidrag som fördelaktiga arbetstider. Vår värdegrund SAFE; Samarbete-Ansvar-Framåtanda-Engagemang genomsyrar vårt dagliga arbete.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Stockholms Studentbostäder med Isaksson Rekrytering. Välkommen med din ansökan direkt via www.isakssonrekrytering.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 070- 485 75 59 eller Annika Loberg på 073-531 75 82.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Publicerad 2022-06-30

Ansök nu