Söndag20.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltare till Micasa Fastigheter

Micasa Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Vi står inför en spännande utveckling då Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren.
Vill du jobba med fastigheter i en roll med stort kundfokus? Vi söker en lösningsorienterad förvaltare som ska ansvara för fastighetsbeståndet inom Södermalm och Östermalm. Enheten förvaltning består av nio medarbetare.

Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
Rollen innebär tätt samarbete med tekniska förvaltare, projektledare, kundtjänst och felanmälan för kundernas och fastigheternas bästa. Som förvaltare har du ett övergripande ansvar för projekt, utveckling, budget och ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

 • Att på ett affärsmässigt sätt leda arbetet med att utveckla bolagets fastigheter

 • Ta fram och upprätthålla en strategisk plan för respektive fastighets utveckling, förankrad i bolagets ägardirektiv och i linje med stadens behov

 • Leda arbetet med att planera åtgärder och projekt för respektive fastighet

 • Leda arbetet med att ta fram budget och prognos för respektive fastighet samt följa upp och analysera utfallet

 • Ansvara för kommunikationen och dialogen med stadens förvaltningar

 • Leda arbetet med uthyrning av fastigheterna

 • Intern beställare och projektägare av hyresgästanpassningar och strategiska investeringar

 • Kontrollera att fastigheterna uppfyller myndighetskrav och tillse att bolaget vidtar nödvändiga åtgärder

 • Identifiera förbättringsåtgärder, delta i arbetet med att utveckla processer, rutiner och mallar

Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas i rollen som affärsförvaltare har du flera års erfarenhet av motsvarande roll. Du ser möjligheter och lösningar i fastigheterna och kundernas behov.

 • Erfarenhet och kunskap som förvaltare med övergripande ansvar för fastigheterna

 • Erfarenhet och kunskap om fastighetsekonomi (ansvarat för fastigheternas ekonomi, gjort prognoser och budgetar, är bekant med nyckeltal)

 • Erfarenhet av att vara ansvarig för kommunikation med kund

 • Erfarenhet av att arbeta i projekt  (vara projektägare/beställare)

Meriterande om du även har:

 • Kunskap om politiskt styrd förvaltning

 • Kunskap om äldreomsorgens verksamheter

Personliga egenskaper
Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra samt att du har en personlig mognad och är van att kommunicera och skapa relationer på olika organisatoriska nivåer. Du jobbar självständigt och strukturerat, och affärsmässighet och kvalitet är en självklarhet för dig.

Om Micasa Fastigheter
Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 120 fastigheter som omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter.
Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö- och energi ledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001. Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap.
De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Ira Isaksson 0704-85 75 59 eller Josefin Chapovalova 076 000 11 97.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-09-14

Ansök nu