Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltare till K-Fastigheter

K-Fastigheter, Kristianstad

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades 2010 med en vision att äga och förvalta marknadens mest attraktiva hyreslägenheter. Målsättningen som fastighetsägare är att skapa ett mervärde för hyresgäster och ägare genom att erbjuda attraktiva hem med hög standard och kvalitet samt hög trivselfaktor. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. I dagsläget erbjuder K-Fastigheter omkring 2 300 bostäder samt kommersiella ytor om drygt 30 000 kvm på orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige. I takt med expansion och ökad produktionskapacitet utvärderar de ständigt nya marknader och stärker fastighetsportföljen i andra tillväxtregioner. Med målet att byggstarta ytterligare 1 300 bostäder per år planeras fastighetsbeståndet att växa snabbt.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

K-Fastigheter växer inom sin förvaltningsorganisation! Vi söker nu dig som vill vara en del av Sveriges snabbast växande fastighetsbolag i rollen som Förvaltare. Har du dina rötter i Kristianstad med en god lokalkännedom? Är du prestigelös och driven för att axla rollen självständigt? Då ska du läsa vidare!

Din roll som Förvaltare
Rollen som Förvaltare på K-Fastigheter i Kristianstad innebär ett brett arbete där du kommer vara högst delaktig i alla förvaltningsskeden. Dina främsta arbetsområden består bland annat av att hantera underhållsplaner, att utforma och omförhandla kontrakt med hyresgäster och att säkerställa att felanmälan hanteras och åtgärdas korrekt av extern part. Vidare kommer rollen innebära ett tätt samarbete med teamets uthyrare. Detta innebär i sin tur att du, från tid till annan, är delaktig vid lokalanpassningar och visningar.

I rollen kommer du ha ett stort fokus på förvaltning av bostäder som består av hyresrätter, främst i låghusområden. K-Fastigheters bestånd i Kristianstad uppgår per idag till omkring 379 lägenheter samt en mindre del kommersiell yta.

Du kommer dessutom att arbeta med budget där du har ett stort ansvar för uppföljning av denna samt att leverera resultat.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta underhållsplaner

  • Hantera, utforma och omförhandla kontrakt

  • Budget och resultatansvar

  • Säkerställa välfungerande samarbeten med hyresgäster och samarbetspartners

Vem söker vi?
Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning och minst fem års erfarenhet av förvaltningsarbete. Vidare behöver du ha körkort samt tillgång till egen bil i tjänst. Har du arbetat i systemet Vitec är det meriterande.

Du kommer utgå från kontoret i centrala Kristianstad och behöver trivas med att arbeta självständigt. Dessutom ska du vara lösningsorienterad och prestigelös då du vid behov behöver vara beredd att stötta upp utanför ditt arbetsområde. Vidare söker vi dig som trivs i en organisation som ständigt utvecklas och förändras. Du attraheras av att vara flexibel, hitta lösningar och hantera snabba puckar.

K-Fastigheter söker dig som trivs i en välkomnande, prestigelös och enkel organisation. Du är nytänkande, resultatorienterad och driven för att ta bolaget mot visionen – att bli Nordens största fastighetsbolag.

Vid denna rekrytering samarbetar K-Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 0739 44 37 40.

Publicerad 2021-04-12

Ansök nu