Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Hembla i Södertälje

Hembla, Södertälje

Ansök nu

Victoria Park och Hembla är två av Sveriges största privata hyresvärdar. Tillsammans har vi ca 38 000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder, med fokus på att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden. Framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer – för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

I januari 2022 förenas Hembla och Victoria Park under ett gemensamt varumärke, Victoriahem. Som Sveriges största privata hyresvärd blir Victoriahem en stark röst i diskussionen om det vi brinner allra mest för – miljonprogrammens framtid och utveckling. 

Om tjänsten

Hemblas fastighetsbestånd i Södertälje omfattas idag av cirka 3300 lägenheter i centrum, Ronna, Geneta, Fornhöjden och Mariekäll. Vi har två områdeskontor, och den utlysta tjänsten som förvaltare kommer utgå från vårt kontor i Ronna på Rösvägen 7.

Som förvaltare ansvarar du för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt perspektiv, samt att detta görs enligt vårt förvaltningsfilosofi på ett affärsmässigt optimalt sätt. Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll där det ställs höga krav på att du är en god ledare och förebild samt är proaktiv och initiativrik. Du driver projekt med varierad komplexitet, lokala förutsättningar och krav på leveranstid, därför är det viktigt att du som person även är flexibel och lösningsorienterad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Huvudansvar för planerat underhåll och löpande förvaltning

 • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete

 • Arbeta fram investeringsbeslut

 • Arbetsledaransvar för driftorganisationen

 • Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt

 • Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef

 • Kontakt med hyresgäster

 • Besiktning av lägenheter

 • Ha löpande kontakt med myndigheter och övriga intressenter i området

 • Kontinuerliga avstämningar med driftsorganisationen med målsättning att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system

Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Arbetet innebär många skiftande arbetsuppgifter, så du måste vara strukturerad och kunna prioritera vad som är viktigast. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete.

Din profil

Vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter och gärna erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation. Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare, driftledare eller projektledare i fastighetsbranschen där du även fått ledarerfarenhet och erfarenhet av att driva projekt.

Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excelkunskaper i synnerhet. Då arbetet innebär att du behöver kunna förflytta dig under arbetstid så är körkort, och tillgång till egen bil, ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig

Hembla är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som förvaltare får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling.

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Imran Raza på email imran.raza@hembla.se.

Övrig information

 • Start: Enligt ök

 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Södertälje

Publicerad 2021-11-17

Ansök nu