Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Fastpartner, Stockholm

Fastpartner, Stockholm

Ansök nu

Har du ett stort intresse för fastigheter och kunder? Är du en driven person som gillar affärer, att hålla en hög servicenivå och ha många kontaktytor? Är du en problemlösare med en stor nyfikenhet och ambition att utveckla både dig själv och fastigheter? Då kanske det här är något för dig!

Bakgrund

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår kontor, lager, logistik, butiker och samhällsfastigheter såsom centrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgäster gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Fastpartner kännetecknas av en stark entreprenörsanda och medarbetarnas starka drivkraft att utvecklas i sitt arbete. Vi står på en stabil ekonomisk plattform vilket gör att vi kan satsa långsiktigt på investeringar och fastighetsutveckling. Till vårt affärsområde i Södra Stockholm söker vi nu en Förvaltare som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss och våra hyresgäster.

Arbetsuppgifter

Som Förvaltare har du övergripande ansvar för dina fastigheter inom ditt område. Du ansvarar för den löpande och planerade förvaltningen där ditt fokus är att säkerställa och öka fastigheternas driftnetto, goda standard samt hålla en hög kundnöjdhet. Du har resultatansvar för samtliga fastigheter inom ditt ansvarsområde.

I rollen ingår även:

  • Affärsplanering, budgetering och rapportering

  • Hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal

  • Vårda och utveckla hyresgästrelationen

  • Driva uthyrningsarbete i samråd med Uthyrare

  • Initiera och driva utvecklingsarbete av fastigheter

  • Initiera energibesparingar och miljöcertifieringar

  • Medverka vid upphandlingar och projekt

  • Optimera drift- och underhåll i samråd med Teknisk Förvaltare

Erfarenhet

Vi söker dig med några års dokumenterad erfarenhet av kommersiell förvaltning. Du har högskoleutbildning inom ekonomi och/eller fastighet. Goda kunskaper i hyresjuridik samt förhandlingsvana. Erfarenhet av FastNet/PM. Gärna beställarkompetens samt intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav. Du rapporterar till Regionchef och placering är på kontoret i Västberga.

Personliga egenskaper

Som person är du trygg i dig själv, prestigelös och lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i en entreprenörsdriven organisation med högt tempo. Du ser till helheten, är affärsorienterad och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer.

Vi erbjuder

Fastpartner har en platt organisation med ett öppet och familjärt företagsklimat. Rollen innebär mycket eget ansvar och stort förtroende. Här får du möjlighet att påverka och att utvecklas inom din roll i ett växande företag. Fastpartner är sedan 2020 certifierade Great Place to Work ®

För mer information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryterings- och konsultföretaget Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningar löpande så sök snarast, dock senast 20/10. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Ringström på 070-872 41 41 alternativt mats.ringstrom@realcompetence.se

Om Fastpartner

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom centrum samt bostäder.

Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

Publicerad 2022-09-22

Ansök nu