Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till expansiva K-Fastigheter i Hässleholm

K-Fastigheter, Hässleholm

Ansök nu

K-Fastigheter är ett ungt och expansivt bolag som startades år 2010 med vision att äga och förvalta marknadens attraktivaste hyreslägenheter. Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi. För att öka kostnadseffektiviteten och korta byggtiderna har K-Fastigheter valt att arbeta med tre egenutvecklade koncepthus som uppförs för egen förvaltning. K-Fastigheter erbjuder omkring 3000 bostäder på flera orter i Öresundsregionen, Småland och västra Sverige samt utvärderar ständigt nya marknader i takt med ökad produktionskapacitet. Idag har vi ett fastighetsbestånd värderat till ca 8,8 miljarder kronor. Vi är, inklusive dotterbolag, ca 700 medarbetare med huvudkontor i Hässleholm.

K-Fastigheter är sedan december 2019 börsnoterat på Nasdaq Stockholm.

Vill du vara en del av Sveriges snabbast växande fastighetsbolag? K-Fastigheter söker dig som vill bli en del av förvaltningsteamet i Hässleholm. Är du en person med ett högt engagemang och ett inre driv som dessutom har erfarenhet inom förvaltning? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Förvaltare

I den här rollen är du budget- och resultatansvarig för nyproducerade hyresrätter, som både består av radhus och flerfamiljshus. K-Fastigheters bestånd i Hässleholm, Älmhult och Osby uppgår idag till omkring 600 lägenheter, 60 kommersiella lokaler och ett hotell. Du kommer att arbeta för en långsiktig Fastighetsutveckling där du säkerställer ett bättre driftnetto genom fokus på förebyggande arbete med drift, underhåll och förvaltningsprojekt. Vidare arbetar du proaktivt med att hitta förbättringspotential i din fastighetsportfölj och ansvarar för att driva utvecklingen framåt.

Som Förvaltare bevakar och sköter du förhandlingar kring lokalhyresavtal samt följer upp eventuella bostadsvakanser i dina fastigheter. Vidare ansvarar du för kontakt och samordning gentemot leverantörer och entreprenörer i olika underhållsprojekt och hyresgästanpassningar, och du kommer även ha daglig kontakt med våra bostadshyresgäster. Du kommer rapportera direkt till K-Fastigheters Förvaltningschef som också är placerad på huvudkontoret i Hässleholm.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta utvecklingsplan för din portfölj

  • Hantera, utforma och omförhandla avtal med entreprenörer

  • Budget och resultatansvar

  • Arbetsledning för ortens förvaltningspersonal

  • Säkerställa välfungerande samarbeten med hyresgäster och samarbetspartners

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning och 3-5 års arbetslivserfarenhet från liknande roll i affärsdrivet fastighetsbolag. B-körkort är ett krav, och har du tidigare arbetat i systemet Vitec är det meriterande.

Vidare söker vi dig som trivs i en organisation som ständigt utvecklas och förändras. Att vara flexibel, hitta lösningar och att hantera snabba puckar är därmed något som ligger i din natur.

Att ha balans mellan arbete, privatliv och fysisk samt psykisk hälsa är viktigt för oss. Mår du bra mår vi bra! Vi har förskottssemester för dig som nyanställd och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och hälsoundersökningar. K-Fastigheter erbjuder en välkomnande, prestigelös och enkel organisation. Du är nytänkande, resultatorienterad och driven för att ta bolaget mot visionen – att bli Nordens största fastighetsbolag.

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar K-Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander Christensen på karolina.bjorkander@croisette.se eller telefon 0761 09 19 52.

Publicerad 2022-04-14

Ansök nu