Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till Balder, Sundsvall

Fastighets AB Balder, Sundsvall

Ansök nu

Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vi är en koncern som har kommit dit vi är idag med driv, engagemang, affärsmässighet och kunniga kollegor. Vi fortsätter att både bygga och förvärva och därför söker vi en förvaltare i Sundsvall som vill hjälpa oss ta hand om våra fina fastigheter. Kanske har du varit och spelat padel i Balderhallen? Kanske har du också sett den mytomspunna Skvadern på ett av våra hus? Hos oss behöver man våga tänka nytt och prova sig fram.

Just nu söker vi en nyfiken och erfaren förvaltare som kan det här med hyresbostäder! För att trivas hos oss så tror vi att du gillar att fundera över hur vi kan öka vårt driftnetto men samtidigt ha så nöjda kunder som möjligt och trivs bland siffror och kalkyler. Vi jobbar med människor och hus- i just den ordningen. Det är därför viktigt att du trivs att jobba med människor och är bra på att bygga relationer. Har du dessutom koll på hur en byggnad fungerar så prickar du nästan in hela checklistan.

Förutom att vara affärsorienterad ser vi gärna att du är byggnadstekniskt kunnig. Det kan du ha blivit på flera sätt. Kanske genom att studera? Renovera? Vägarna kan vara många, det viktiga är din kunskap samt ditt driv för att lära dig ännu mer. Du är på väg och det är här våra vägar möts.

Kanske har du läst om vår nyproduktion i Haga? Kanske har du också hört om vårt arbete i Bredsand gällande satsningen på utemiljön och ökad trygghet? Bredden på vårt bestånd är charmig. Från gamla fina lägenheter i city (läs högt i tak och otroliga fönster) till rykande färsk nyproduktion. Och det fina i kråksången är att du inte behöver välja mellan dem.

Så framåtlutade som Balder är i Sundsvall idag, det har vi aldrig varit. Sundsvall är på språng, precis som du! Balder befinner sig just nu även på en spännande resa för att bli ännu mer data-drivna i alla våra beslut och det är därför ingen nackdel om du även har ett intresse för data och analys.

Är denna möjlighet rätt steg för dig i din karriär? Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar sex månaders provanställning. Om du vill veta mer om rollen är du varmt välkommen att höra av dig till vår HR partner Camilla Persson via camilla.persson@balder.se, tel. 042-6545579 eller Rekryterare Matina Khosravian via matina.khosravian@balder.se, tel. 031- 839468.

När du har skickat in din ansökan kommer du få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten.

Hjärtligt välkommen till en bransch full av möjligheter!

Publicerad 2022-11-24

Ansök nu