Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Förvaltare Öst till Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter, Stockholm

Ansök nu

Har du ett intresse för handel och fastigheter? Trivs du bäst i en miljö som präglas av nära samarbeten och ett högt engagemang? Svenska Handelsfastigheter erbjuder en affärsnära roll i ett stabilt fastighetsbolag i tillväxt!

Bakgrund
Svenska Handelsfastigheter är en privat och stabil fastighetsägare som i samverkan med ledande detaljhandelsföretag utvecklar attraktiva handelsplatser. Våra ägare är långsiktiga vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Vi befinner oss i fortsatt tillväxt och söker nu, till Region Öst, en resultatorienterad förvaltare som vill vara med och förvalta våra fastigheter i regionen.

Idag har vi 126 fastigheter över hela landet och sammanlagt närmare 570 000 kvm kommersiella ytor i portföljen till ett värde av ca 9,6 miljarder kr.

Region Öst omfattar idag Stor Stockholm, Uppsala, Västerås och Linköping. Inom regionen finns det idag ett 25-fastigheter. Vi har särskilt fokus på externa handelslägen. Genom ett nära samarbete med detaljhandelskedjor, kommuner och förvärv har vi ytterligare handelsytor som tillkommer och som gör att vi växer.

Tjänsten
I rollen som Förvaltare Öst har du ett helhetsansvar för ditt fastighetsbestånd. Din roll är bred och du kommer ha ett nära samarbete med Regionchef Öst samt övriga kollegor inom bolaget. Du arbetar i en kundnära roll med ansvar för både tekniska och ekonomiska förvaltningen. Ditt uppdrag är att leda förvaltningsarbetet i beståndet med fokus på driftnetto. Detta genom ett engagerat teamsamarbete med dina kollegor, hyresgäster och externa samarbetspartners.

I rollen ingår löpande ekonomisk förvaltning, uthyrning inkluderat samt kontinuerlig kontakt med dina hyresgäster, entreprenörer, konsulter och andra samarbetspartners. Du har också ansvar för den tekniska förvaltningen och projektledning av ombyggnationer.

Genom ditt genuina intresse för relationsbyggande, affärer och fastigheter bidrar du till långsiktiga samarbeten och bolagets utveckling. I denna roll rapporterar du till Regionchef Öst och utgår från vårt kontor på Holländargatan 10.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Budget- och resultatansvar på fastighetsnivå samt ansvar för att upprätta fastighetsplaner för respektive fastighet tillsammans med Regionchef Öst  

  • Ansvar för hyresförhandling, uthyrning och investeringskalkyler  

  • Vårda och utveckla relationen med bolagets hyresgäster  

  • Ledning och uppföljning av bolagets entreprenörer  

  • Initiera, leda samt upphandla tekniska utredningar och teknikprojekt  

  • Vara beställare av ombyggnationer och hyresgästanpassningar  

  • Ansvara för genomförande av planerat underhåll samt ansvara för upprätthållande av myndighetskrav

Erfarenhet och kompetens
Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighet och bygg eller motsvarande erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet från kommersiell fastighetsförvaltning, gärna inom handel, och har tidigare haft roller med budgetansvar. Kanske går du i tankarna att ta en bredare roll där du får ett helhetsansvar för dina fastigheter? Eller att jobba mer affärsnära med handelsfastigheter i ett tight team och nära till besluten?

Oavsett vilket, tror vi att du är van att hantera olika kontaktytor på ett exceptionellt sätt och trivs med att arbeta kundnära och målinriktat. Givetvis har du förhandlingsvana och erfarenhet av hyresjuridik.

Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig trygg i att självständigt bedriva effektiv förvaltning av kommersiella fastigheter. Erfarenhet av underhållsprojekt, fastighetsutveckling samt god beställarkompetens ser vi som starkt meriterande.

Personliga egenskaper
För denna roll söker vi en drivande och affärsmässig person med förmågan och viljan att arbeta framåtriktad tillsammans med andra. Som person är du trygg i dig själv och i ditt agerande utstrålar du trovärdighet. I ditt arbete är du analytisk och strukturerad och har en förmåga att väga olika intressen mot varandra för att se till helheten.

Då vår affärsidé är att förvalta och förädla våra fastigheter i samverkan med våra hyresgäster är det också viktigt att du är relationsskapande och har ett prestigelöst förhållningssätt. I denna rekrytering kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en bred roll där du med din tidigare erfarenhet inom kommersiell förvaltning själv kan utveckla ditt arbete och vara med och sätta din prägel i regionens utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara en del av en platt organisation med korta beslutsvägar hos en framåtriktad och långsiktig fastighetsägare i tillväxt.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svenska Handelsfastigheter med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 3 mars 2021. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz Mortazavi på farnaz.mortazavi@realcompetence.se eller Michaela Axelsson på michaela.axelsson@realcompetence.se

Om Svenska Handelsfastigheter
Svenska Handelsfastigheter är en fastighetsägare som i samverkan med detaljhandeln utvecklar attraktiva handelsplatser. Företagets ägare och finansiering är långsiktig vilket ger möjlighet att driva verksamheten med ett långsiktigt perspektiv. Bolaget har grundats av Lennart Sten, Thomas Holm och Johan Röhss. Läs mer på www.handelsfastigheter.se

Publicerad 2021-04-14

Ansök nu