Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare med inriktning bostäder till Region Öst, Brinova

Brinova, Kristianstad

Ansök nu

Brinova växer inom sin förvaltningsorganisation! Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige. Företaget har kontor i Helsingborg, Kristianstad, Eslöv, Malmö och Karlskrona. Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Våra värdeord är engagerad, pålitlig och ansvarstagande vilket speglas både internt och externt.

Din roll som Förvaltare

I den här tjänsten utgår du från kontoret i Kristianstad med det kommer även förekomma arbete i Karlskrona med omnejd. I din roll som förvaltare ansvarar du för utvecklingen av våra bostadsfastigheter, samt uthyrningen av bostäder med bostadskomplement. Du ansvarar även för att på ett affärsmässigt, och kundorienterat sätt utveckla fastigheternas värde och våra områden.

Som förvaltare medverkar du till att skapa goda relationer med hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Du har direktkontakt med våra hyresgäster. Vidare löser du förvaltningsrelaterade frågor och engagerar hyresgäster och andra lokala aktörer för att tillsammans skapa och behålla en trygg och trivsam miljö.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Medverka vid underhålls, status- och garantibesiktningar.

  • Upprätta underhållsplaner

  • Att självständigt planera, leda, utveckla och följa upp arbetet inom driftenheten

  • Upprättande av budget, ekonomisk uppföljning och avvikelserapportering

  • Säkerställa välfungerande samarbeten med hyresgäster och samarbetspartners

  • Aktivt medverka till en god trivsel på arbetsplatsen, vilket vi alla ansvarar för!

Vem söker vi?

Vi söker dig som har eftergymnasial relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av förvaltningsarbete/branschen, för oss är vilja och långsiktighet lika viktigt som tidigare erfarenhet. Vidare behöver du ha B körkort. Har du arbetat i systemet Vitec är det meriterande.

Som person trivs du med att ha ansvar, både för fastigheternas underhåll och skick, men också för hyresgästers trivsel. Du ser värdet av att planera ditt arbete, både självständigt och med kollegor. I den här rollen förekommer mycket kontakt med våra hyresgäster, därför bör du ha arbetat med kundkontakt tidigare.

Du ingår i en familjär arbetsgrupp med förvaltare, förvaltningsassistent, fastighetsskötare och bolagets projektutveckling som utgår från Kristianstad. Rollen rapporterar till regionchef för region öst (Kristianstad och Karlskrona med omnejd).

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Brinova med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander Christensen på karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2021-12-09

Ansök nu