Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Försäkringsförmedlare till Croisette Insurance Advisory AB

Croisette Real Estate Partner, Sverige

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, värdering & analys, fastighetsförvaltning, kompetensförsörjning samt försäkringsförmedling – Insurance Advisory.

På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.


Croisette Insurance Advisory AB är i uppbyggnadsfas och vi söker nu dig som vill anta utmaningen att vara från början på en spännande resa och fortsätta bygga upp vårt team.

Vill du ha en roll med stort inflytande och vara del av ett team med engagemang och stort driv?

Då ska du läsa vidare!

Om rollen. Croisette Insurance Advisory erbjuder professionell försäkringsförmedling till fastighetsägare i hela Sverige. Vi agerar för våra kunders räkning med anpassad försäkringsrådgivning, vi analyserar kundens behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda försäkringslösningar.

Vår försäkringsförmedling riktar sig i första hand mot fastighetsbranschen och vi har arbetat fram innovativa lösningar riktade mot fastighetsägare. Då vi är i uppbyggnadsfas kommer rollen innebära aktiv och uppsökande kundbearbetning utöver sedvanlig försäkringsförmedling.

Som försäkringsförmedlare hos Croisette har du nu möjligheten att få en viktig roll med stor möjlighet att påverka strukturen framåt.

Vem söker vi? Koncernens kärnvärden, som är Hängivenhet, Nytänkande och Långsiktighet, finns alltid med i allt vi gör. För att lyckas i rollen är du engagerad, affärsdriven och förtroendeingivande. Du motiveras och drivs av att göra kunder nöjda genom lyhördhet och att överträffa kunders förväntningar. Som person är du nyfiken, positiv och gillar utmaningar. För att trivas hos oss har du en prestigelös och öppen inställning och tilltalas av att arbeta i en entreprenörsdriven koncern i tydlig tillväxt och högt tempo.

Vi ser gärna att du uppfyller kraven avseende utbildning för att arbeta som försäkringsförmedlare och att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av försäkringsrådgivning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur väl du skulle passa in i vårt team. På Croisette tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang.

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Croisette Försäkringsförmedling med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander på karolin.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2021-09-14

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News