Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Förvaltare till HSB Södertörn

HSB Södertörn, Stockholm

Ansök nu

Förvaltare till HSB Södertörn

Delar du vår passion för att skapa framtidens hållbara boenden? Vill du verka i en idéburen organisation i ett företag som engagerar? HSB Södertörn stå inför ett nytt kapitel där vi utvecklar, vi växer och är mitt uppe i en digitaliseringsresa. Om du känner igen dig i det här kanske just du är våran nästa lagspelare! Läs vidare och ansök idag!

Om tjänsten

Som Förvaltare hos HSB Södertörn agerar du bollplank till bostadsrättsföreningars styrelser i tekniska, juridiska och i frågor gällande fastighetsägaransvaret. Du sköter den löpande förvaltningen och driften i organisationens förvaltade fastigheter.

Vi sitter i moderna och fräscha lokaler i en trivsam miljö med närhet till kommunikationer. Du rapporterar till verksamhetschef Teknisk förvaltning.

I ditt ansvar ingår bl a:

  • Planering, upphandling och genomförande av mindre underhållsåtgärder

  • Ledning av mindre projekt inom fastighetsunderhåll och ombyggnationer samt att erbjuda konsultation beträffande byggnadstekniska frågor

  • Kontaktperson gentemot bostadsrättsmedlemmar, hyresgäster, leverantörer, entreprenörer, myndigheter m fl i frågor som rör den tekniska förvaltningen

  • Hantering av försäkringsärenden

Är det här du?

Vi söker dig med utbildning från högskola eller motsvarande med inriktning mot byggnads- och/eller fastighetsteknik alternativt har du förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt. Du har minst 2-3 års erfarenhet som Förvaltare eller liknande befattning. Du är en van användare av databaserade system och program. Dessutom har du erfarenhet från upphandling och upprättande av avtal med entreprenörer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning samt föreningsvana då rollen innebär att du i varje kundkontakt tänker på affären och hur du kan utveckla den långsiktigt. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person trivs du med att jobba självständigt med eget ansvar. Vi ser också att du är social och utåtriktad då du dagligen har mycket kundkontakt. Det är viktigt att du är flexibel och lyhörd i mötet med andra då du möter alla typer av människor. Dina initiativ och lösningar ska du både argumentera för och sälja in, varför en god kommunikationsförmåga krävs. Uppdraget ställer höga krav på affärsmässighet och god samarbetsförmåga då det är av stor vikt att vi säkerställer mycket nöjda kunder för att fortsätta vara den ledande aktören på marknaden.

Vi erbjuder dig

Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden.

HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Södertörn som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism - de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på.

Vill du veta mer?

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor är du välkommen att kontakta Marlene Mitman, Verksamhetschef Teknisk förvaltning, e-post: marlene.mitman@hsb.se. Urvalet av ansökningar sker löpande, sista ansökningsdag är 2021-08-31. Välkommen in med din ansökan!

OM HSB Södertörn

HSB Södertörn är idédrivet och medlemsägt. Vi är en av 26 regionföreningar i landet. Vi bedriver verksamhet i fyra kommuner; Huddinge, Botkyrka, Nynäshamn och Gotland. HSB Södertörn har nästan 23 000 medlemmar och vår förvaltning berör 14 300 lägenheter. Vi bygger bostäder samt erbjuder kvalificerade förvaltningstjänster i samtliga kommuner. På HSB Södertörn jobbar drygt 100 nyfikna och serviceinriktade personer

Publicerad 2021-07-02

Ansök nu