Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Finansieringsanalytiker till Slättö

Slättö förvaltning, Stockholm

Ansök nu

Slättö är en ledande nordisk förvaltare av alternativa investeringsfonder med fokus på fastigheter. Slättö förvaltar tillgångar för ca 10 miljarder kronor och har kraftiga tillväxtambitioner. Slättö söker därför nu en driven och engagerad finansieringsanalytiker som vill vara en del av Slättös fortsatta resa!

Om tjänsten  
Du kommer att tillhöra Slättös finansieringsgrupp. Slättös tillgång till och kostnad för lånefinansiering är central för verksamheten och tillväxten.

Bolagets finansiering sker idag huvudsakligen genom upplåning på bankmarknaden men till viss del även på kapitalmarknaden. Som finansanalytiker är du delaktig i hela finansieringsprocessen.

Finansieringsprocessen innebär interna avdelningsövergripande samarbeten och externa kontakter med banker, rådgivare och andra motparter. Placering är på bolagets kontor i centrala Stockholm och du rapporterar till Finansieringsansvarig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande arbete med befintlig skuldportfölj såväl som med ny upplåning i samband med nya investeringar.

  • Analys och medverkan vid upprättande av beslutsunderlag i samband med nya finansieringar.

  • Bistå med underlag för rapportering till styrelse, ledning, banker och andra intressenter.

  • Arbete med likviditetsplanering och cash management.

  • Löpande följa utvecklingen av skuldportföljen samt arbeta med finanssystemet.

Dina kvalifikationer 
Du har en akademisk examen och 1-3 års arbetslivserfarenhet, sannolikt från bank, fastighetsbolag, finansavdelning, private equity, corporate finance eller revisionsbyrå.

Som Finansanalytiker på Slättö är det väsentligt att du är strukturerad och noggrann. Dina kunskaper i Excel är mycket goda, du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Goda kunskaper i PowerPoint är en fördel. Du kan planera, organisera, genomföra och följa upp i enlighet med arbetsuppgifternas förutsättningar. Du är bekväm med att arbeta självständigt och är intresserad av att utvecklas i ett växande företag som verkar i en internationell miljö.

Du är initiativrik, arbetar långsiktigt, är prestigelös, sätter stort värde i att skapa högkvalitativa resultat samt uppskattar att arbeta nära ledningen. På Slättö får du möjlighet att vara med och fortsätta utveckla bolaget.

Vi har en kultur som präglas av engagemang och teamarbete och vi är f.n. ca. 40 medarbetare med kontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Johan Magnusson (072-248 65 31) e-mail, johan.magnusson@boardtalk.se eller av Emelie Blomkvist (070 790 88 36) e-mail, emelie.blomkvist@boardtalk.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Publicerad 2021-10-22

Ansök nu