Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Financial Controller till CBRE Sweden

CBRE, Stockholm

Ansök nu

Tjänsten
CBRE söker dig som är ekonom i grunden och är redo för nästa steg som Financial Controller.
Du kommer bl.a. fokusera på att säkerställa och effektivisera rapporteringsprocesser samt se till att det är hög kvalité på interna rapporter. Du kommer vara en del av en internationell miljö med stor kunskapsbank och många kompetenta kollegor. Du blir en del av ett tajt team på tre personer i Stockholm men har även ett nära samarbete med kollegor i London och övriga nordiska länder. Du kommer att rapportera till Finance Director.

Rollen är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är varierande och består huvudsakligen av följande:

 • Månatliga prognoser i samråd med affärsområdeschefer

 • Behjälplig till redovisningschef vid månadsbokslut

 • Månatliga rapporter till huvudkontoret i London

 • Framtagning av underlag och rapportering till affärsområdeschefer

 • Resultatuppföljning

 • Lönsamhetsanalyser

 • Budgetarbete

 • Diverse ad hoc rapporter och analyser

 • Diverse administrativa uppgifter kring fakturering och leverantörsreskontra

Kvalifikationer

 • Akademisk utbildning inom redovisning eller ekonomi

 • Avancerade kunskaper i Excel

 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift

Meriterande

 • Erfarenhet av konsolidering och årsredovisning enligt K3

 • Systemerfarenhet från Hyperion, TM1 eller PeopleSoft

 • Minst 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i ett större internationellt konsultbolag

Känner du igen dig i att vara noggrann, strukturerad och med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete, är detta en roll för dig. Du är en person som trivs med högt tempo samt att arbeta självständigt och resultatinriktat. Du förstår vikten av långsiktiga relationer och arbetar därför förtroendeingivande och med ett prestigelöst förhållningssätt. Du är van vid att löpande vara i kontakt mot olika beslutsfattare inom hela organisationen. Vidare värdesätter vi att du är en nyfiken person och vill, precis som vi, ha roligt på jobbet.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 12 månader med stor möjlighet till förlängning. Beräknad start är i augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
CBRE är ett av världens största konsultbolag inom fastighets- och finansbranschen. Hos oss får du möjligheten att vara med i en stimulerande och lärorik arbetsmiljö med spännande kunder, i ett bolag som satsar på framtiden. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar, men är samtidigt en självständig enhet med stark teamkänsla. Vi har en tydligt uttalad vision där varje medarbetares ambitioner tas tillvara och ges möjlighet till både personlig och professionell utveckling i arbetet.

Ansökan
Ta chansen att arbeta hos oss! Välkommen att registrera din ansökan för tjänsten på vår karriärportal https://cbre.teamtailor.com/jobs. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 1 augusti 2020.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 90 000 anställda och cirka 480 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2018 som nummer 207. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBRE”. I Sverige har CBRE Sweden kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 100 anställda.

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys.

Läs mer på www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Publicerad 2020-06-23

Ansök nu