Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Financial Controller till Bravidas Projektkontor (PMO)

Bravida, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara med och arbeta i Bravidas genom tidernas största infrastrukturprojekt? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du tillsammans med engagerade kollegor får bidra till både det operativa och strategiska arbetet med fokus på att driva de finansiella frågorna inom projektorganisationen, i ett börsnoterat bolag som växer.

Nu söker Bravida en driven Financial Controller till deras Project Management Office där Förbifart Stockholm ingår.

Om tjänsten
Som Senior Financial Controller kommer du att få ett utmanande uppdrag i Bravidas Project Management Office som är under en spännande utveckling för framtiden. Du kommer att ansvara för den ekonomiska hanteringen och lönsamheten i pågående projekt samt för den finansiella rapporteringen för ProjektkontoretFör att kunna uppnå deras önskade vision och målbild, söker vi nu en erfaren Financial Controller som ansvarar för nyckeltal och uppföljning av ekonomiska mål.

Som Financial Controller rapporterar du till projektchefen samt ingår i projektets ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Ansvara för projektkontorets ekonomifunktion

  • Ansvara för uppföljning av projektorganisationens ekonomi

  • Sätta upp processen för ekonomiflödet i stora projekt - från start till mål.

  • Tillsätta resurser i projektet för ekonomi och administration

  • Ansvarar för samordning av de som arbetar med ekonomi i pågående projekt

  • Ekonomiskt affärsstöd för de projekt som ingår i projektkontoret

  • Säkerställa och analysera projektprognoser och slutkostnadsprognosen

  • Följa upp och analysera ekonomiskt utfall mot uppsatta mål i projekten 

  • Samverkar med övriga inom Bravida på övergripande nivå för ekonomin

  • Vara kunskapsstöd inom projektekonomi för projektområdeschefer, projektchefer samt projektledare

Vidare kommer du i rollen som Financial Controller att sätta strategier och arbetssätt för hur projektekonomin ska se ut framöver. Då rollen är en utökning av teamet som är under uppbyggnad, innebär det att du får möjlighet att bidra med idéer kring hur det framtida arbetet ska bedrivas på bästa framgångsrika sätt.

Tjänsten är placerad på Bravidas trevliga huvudkontor vid Telefonplan.

Är det här du?
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning på högskolenivå alternativt har dokumenterad och relevant arbetslivserfarenhet. Vidare är det ett krav att du har gedigen erfarenhet av att arbeta med projektekonomi i stora och omfattande projekt. För att vara framgångsrik i rollen är det ett krav att du är en stjärna på Excel och har god erfarenhet och förmåga att förstå organisationsstruktur i stora projekt och lägger vikt vid avgörande detaljer. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som snabbt sätter dig in i komplexa frågor, analyserar dem utifrån flera perspektiv och arbetar med lösningar utifrån en helhetssyn. Vidare tar du initiativ, driver dem vidare och uppnår resultat. Du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.  Då rollen innebär många kontaktytor trivs du med att samarbeta med andra och engagera dina kollegor. Du bidrar gärna med nya idéer och du vågar ta egna beslut. Positiv, affärsmässig och prestigelös, är andra egenskaper som Bravida värderar högt.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Jonsson på 08 – 120 50 430. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

___

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 160 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu