Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsvärderare till Svefa i Stockholm

Svefa, Stockholm

Ansök nu

Har du ett stort intresse för fastighetsvärdering och vill utvecklas hos Sveriges ledande fastighetsrådgivare? Svefa rekryterar nu en fastighetsvärderare till vårt kontor i Stockholm. För dig som gillar att bygga lukrativa kundrelationer, drivs av att nå resultat och vill vara en del av ett engagerat och hjälpsamt team så är detta en perfekt möjlighet!

Som fastighetsvärderare på Svefa kommer du få en varierande vardag och bygga långvariga samarbeten med kunder, partners och kollegor. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Erbjudande

På Svefa blir du en del av en prestigelös kultur som alltid törstar efter kunskap och drivs av att vara förstahandsvalet i branschen. Vi är ett värderingsstyrt företag där kulturen präglas av engagemang, kundfokus och hög integritet.

Som konsult erbjuds du en stor variation av arbetsuppgifter, hög grad av frihet under ansvar och stor möjlighet till att påverka din arbetssituation. Här får du möjlighet att utvecklas både inom ditt kunskapsområde och inom affärsutveckling. Du blir dessutom en del av ett unikt nätverk med kollegor som hjälps åt, utvecklar och lär av varandra.

Du kommer att bli en del av ett bolag med en familjär och prestigelös stämning. Även om rollen i sin natur bygger på stort eget ansvar, är vi måna om att alltid hjälpas åt och se till att vi når framgångar som grupp. 

Om jobbet

Som fastighetsvärderare jobbar du med brett med värdering och analys av exempelvis kommersiella fastigheter, industrilokaler, bostäder och produktionsanläggningar. En stor del av vår uppdragsportfölj utgörs också av råmarks- och byggrättsvärderingar samt till viss del rättsekonomiska värderingar. 

Till största del tar du dig an uppdragen på egen hand - i allt från att möta upp kunden, granska fastigheten, upprätta teknisk beskrivning till att sedan analysera materialet, landa i en värdering och sammanställa i en rapport. Även om du självständigt driver ett projekt så har du alltid ett team med behjälpliga kollegor som du kan bolla dina uppdrag med.

I rollen ingår att hålla sig uppdaterad gällande händelser på fastighetsmarknaden, bl a genom att analysera genomförda fastighetstransaktioner och genom att följa  marknadsutvecklingen. 

Att vara fastighetsvärderare på Svefa är ett varierande jobb; vissa dagar är du ute "på fältet", träffar kunder och besiktigar fastigheter och andra dagar sitter du på kontoret försjunken i analysarbete. Vi har en bred kundmix och har uppdrag inom såväl offentlig som privat sektor.  

Affärsområdet Värdering & Analys består av drygt 40 personer fördelade över hela landet. Som ny på jobbet kommer du ha närvarande kollegor som stöttar och hjälper dig att komma in i jobbet på ett bra sätt. Du kommer huvudsakligen att jobba med våra uppdrag i Stockholmsområdet, men kan även få möjlighet att stötta och samarbeta med kollegor ute i landet.

Vem är du?

För rollen som fastighetsvärderare söker vi dig som: 

  • har jobbat med fastighetsvärdering; antingen som renodlad fastighetsvärderare eller med transaktioner 

  • är utbildad civilingenjör eller ekonom, med inriktning mot fastigheter 

  • har körkort (så att du med enkelhet kan ta dig till kundbesöken)

Har du jobbat som konsult tidigare är det såklart meriterande, likaså om du redan är auktoriserad fastighetsvärderare. Om du ännu inte har genomgått auktoriseringen så har du möjlighet att göra den hos oss. 

För att trivas i rollen som fastighetsvärderare tror vi att du har ett stort intresse för fastighetsmarknaden i allmänhet och värdering i synnerhet. Vi tror också att en stor drivkraft hos dig är att bygga hållbara och förtroendeingivande relationer till dina kunder. Att vara flexibel, ha förmågan att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och även växa av ansvar är också nycklar för att bli en framgångsrik värderare hos oss.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan bestående av CV och motivation till varför du söker så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Vid frågor om rollen kontakta gärna David Fäldt Uppgard på 010-603 86 11 eller david.faldt.uppgard@svefa.se

Publicerad 2022-04-26

Ansök nu