Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsvärdar till Stena Fastigheter

Stena Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Stena Fastigheter är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag som äger och förvaltar drygt 25 000 fastigheter runt om i Sverige. Stena Fastigheter utvecklar trygga, trivsamma och långsiktiga boendemiljöer för sina hyresgäster samtidigt driver dem utvecklingen mot ett hållbart samhälle. Nu söker bolaget Fastighetsvärdar till Fisksätra och Upplands Väsby.

Gillar du kundservice och att ha många bollar i luften? Vi söker dig som ser helheten och har ett öga för vad som behöver prioriteras!

Vad kommer du att göra
I rollen som fastighetsvärd kommer du att ansvara för den dagliga driften som sker i dina fastigheter. Du kommer att ha en nyckelfunktion i vårt arbete att bli kundens första val, vara ansiktet utåt och genom att hantera löpande olika typer av frågor från kunder leverera den bästa service till hyresgästerna. Det är av stor vikt att du förstår tekniska problem som kan uppstå i fastigheterna där du gör bedömningen om vad som behöver göras. Vidare kommer du att handskas med serviceanmälningar och beställningar via Xpand, som är bolagets digitala fastighetssystem. Du är praktiskt lagd och är inte rädd att hugga i där det behövs. Du sköter även kontakten med entreprenörer för att få arbetet att fortlöpa.

Arbetsuppgifter i urval

  • Hantera felanmälningar, åtgärda och återkoppla till kund

  • Planera reparation och underhåll tillsammans med entreprenörer

  • Ansvara för avflyttningsbesiktningar

  • Fakturahantering

  • Vara delaktig i budgetprocess och den ekonomiska uppföljningen av fastigheterna

  • Hålla i kontakten med entreprenörer

Vem söker vi?
Vi söker dig som är självgående och som inte är rädd för att testa nya saker. Du har ett öga för detaljer och ser till att få saker gjorda. Du har en naturlig fallenhet för kundservice där du utför dina arbetsuppgifter med omsorg. Du kommer att få vara en del av ett härligt team där även du förväntas bidra till en god stämning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande roll som innefattar både teknik och kundrelationer. Du har god datavana och B-körkort är ett krav. Du behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i både tal och skrift.

Vi hanterar ansökningar löpande och ser gärna därför få in din ansökan så snart som möjligt men senast 2022-01-10. 

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Stena Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Om du har några frågor angående tjänsten kan du kontakta Louise Svensson på 070-860 63 09 eller louise.svensson@croisette.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2021-11-19

Ansök nu