tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Fastighetsvärd till Tyresö Bostäder, Stockholm

Tyresö Bostäder, Stockholm

Ansök nu

Nu söker vi en fastighetsvärd

Tyresö Bostäder förstärker sitt förvaltningsteam och söker nu en fastighetsvärd. Vi söker dig som är en teknisk lagspelare med god förmåga att samarbeta och som är socialt kompetent, empatisk och som vet hur man skapar hållbara boendemiljöer och goda relationer.

Tyresö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som äger och förvaltar nära 3400 hyresrätter. Vi har bostäder för olika behov i livets alla skeden. Vi erbjuder ungdomslägenheter, familjeboenden, seniorlägenheter och trygghetsboenden samt lokaler för det lokala närings- och föreningslivet. Våra fastigheter ska erbjuda bostäder för många år framåt. Därför förvaltar och underhåller vi långsiktigt med människor och miljö i åtanke, samt tar vara på den mark vi äger och bidrar till en ökad biologisk mångfald i vår närmiljö.

Om uppdraget som fastighetsvärd

Som fastighetsvärd skapar du trygghet genom närvaro och tillgänglighet samt trivsel genom vaksamhet och hjälpsamhet. I vardagen ansvarar du för tillsyn, skötsel, felavhjälpande åtgärder och löpande underhåll på mark, byggnader och lägenheter vilket är den större delen av uppdraget. Administrativa uppgifter som avrapporteringar, beställningar till entreprenörer, uppföljning av beställda arbeten och ramavtal förekommer och ingår också i din roll. Du kommer regelbundet inventera behov av underhållsåtgärder, ha kontakt och samråd med lokala hyresgästföreningen samt vara behjälplig vid andra, inom området, förekommande arbetsuppgifter.

Du kommer ingå i vårt förvaltningsteam som består av en förvaltare, fastighetsvärdar och kundvärd. Du kommer ha ett nära samarbete med andra interna funktioner såsom drifttekniker, utemiljö och underhållsavdelningen. Ett nära samarbete med andra enheter och team inom Tyresö Bostäder ger dig en god helhetssyn av vår verksamhet.

I rollen som fastighetsvärd ser vi gärna att du har:

 • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning.

 • Gärna påbyggnadsutbildning, KY-utbildning eller liknande med inriktning mot fastigheter.

 • Minst 3 års erfarenhet som fastighetsvärd, fastighetstekniker, reparatör eller liknande.

 • Erfarenhet av datasystem och goda kunskaper i Office-program.

 • B-körkort för manuell.

 • God förmåga att uttrycka dig i svenska i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterande.

För att lyckas i rollen som fastighetsvärd uppskattar du kombinationen fastigheter, teknik och människor. Du förstår betydelsen och ansvaret i att arbeta med andras boende och tycker att det är givande och roligt att hålla i helheten för en god boendemiljö. Eftersom du tillbringar mycket tid ute i ditt område är du självgående och har en god förmåga att planera och strukturera upp ditt arbete.

Om Tyresö Bostäder och våra värderingar

Tyresö Bostäder är en verksamhet för alla som vill bidra till samhället genom vårt allmännyttiga uppdrag och vår organisation speglar det samhälle vi verkar i. Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats där vi värdesätter jämställdhet, inkluderande och mångfald. Hos oss finns möjligheten att påverka, bidra och utvecklas i sin roll. Vi erbjuder schyssta villkor, en bra arbetsmiljö och möjlighet till balans i livet. Vi värdesätter dialog, lyhördhet och ett gott samarbete. Tillsammans skapar vi en kultur och verksamhet där vi trivs och känner oss välkomna.

Som medarbetare följer du bolagets policys och delar våra värderingar:

 • Dialog – vi lyssnar och återkopplar.

 • Engagemang – vi är närvarande och intresserade av vårt uppdrag.

 • Långsiktighet – vi verkar för en hållbar framtid i allt vi gör.

 • Tillgänglighet – vi finns när och där vi behövs.

 • Affärsmässighet – vi skapar nytta för pengarna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Intervjuer sker löpande och rekrytering kan ske innan sista ansökningsdag. Provanställning tillämpas. Om du tycker att tjänsten passar in på dig, skicka in din ansökan redan idag till rekrytering@tyresobostader.se och märk ansökan med ”Fastighetsvärd”. Sista ansökningsdag är 24 februari 2023. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Ronnie Breklin, Enhetschef Förvaltning, på telefon 08-682 61 65.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Marina Brunsärn, HR-chef, på telefon 08-682 61 32. Fackliga företrädare, Ann-Sofie Persson, Vision, nås på telefon 08-682 61 61 och Rolf Sundell, Fastighetsanställdas förbund, på telefon 08-682 61 08.

Varmt välkommen till oss på Tyresö Bostäder! Mer information om vår
verksamhet hittar du på www.tyresobostader.se.

Publicerad 2023-01-23

Ansök nu