Lördag30.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsvärd med kundfokus, Huddinge Samhällsfastigheter

Huddinge Samhällsfastigheter, Stockholm

Ansök nu

Söker du ett arbete med många kontaktytor, en bred variation av arbetsuppgifter och ett stort eget ansvar? Sätter du kunden i fokus och brinner för att utveckla och förvalta fastigheter? Då ska du söka tjänsten som fastighetsvärd hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Vi söker en fastighetsvärd som ska ha hand om våra skolor och förskolor.

Din nya roll

I rollen som fastighetsvärd ansvarar du för kontakten med våra hyresgäster. Du har daglig kontakt med entreprenörer som har fått uppdrag av dig. Du hanterarar felanmälningar och beställningar från våra kunder samt utför ibland enklare reparationer. Tillsammans med förvaltare, drifttekniker och trädgårdsarbetare ansvarar du för att våra fastigheter är i gott skick.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

  • Regelbundet rondera fastigheterna och föreslå underhållsåtgärder 

  • Arbeta med systematiskt brandskyddsarbete (SBA) 

  • Ansvara för en del underhålls- och verksamhetsanpassningsprojekt 

  • Avropa och följa upp entreprenörer och leverantörer avseende kvalitet och ekonomi

  • Delta vid myndighetsbesiktningar och säkerställa att myndighetskrav avseende fastigheterna uppfylls 

  • Utöver daglig kontakt med kunden hålla i verksamhetsmöten 1-2 ggr/år där du tillsammans med andra funktioner i bolaget träffar kunden

Vem är du?

Som fastighetsvärd har du många kontaktytor, därför söker vi dig som har lätt för att skapa relationer. Du tycker att det är viktigt med god service och du stöttar kunderna i deras vardag genom att lyssna och vägleda i olika frågor. Du är strukturerad, kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt för att prioritera då arbetsuppgifterna kan variera mycket från dag till dag. Då fastighetsvärdsrollen hela tiden är i utveckling, ser vi gärna att du med dina erfarenheter, vill vara med och bidra till utvecklingen.

Du behöver också ha:

  • En relevant utbildning inom bygg- och fastighet eller några års yrkeserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen

  • Körkort B

  • Goda datorkunskaper

  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.  

Om oss

Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge är en växande kommun och under de närmaste åren har vi många spännande nybyggnationsprojekt. Hos oss arbetar ungefär 130 anställda.

Som anställd hos oss blir du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.

Placering

Huddinge Samhällsfastigheter är centralt beläget i Huddinge med gångavstånd till pendeltåg. Buss stannar strax utanför kontoret. Möjlighet till parkering finns vid kontoret.

Publicerad 2020-05-20

Ansök nu