Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsvärderare till Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield , Göteborg

Ansök nu

Cushman & Wakefield söker en fastighetsvärderare till Göteborgskontoret

Cushman & Wakefield är en global ledare inom fastighetsrelaterad rådgivning som levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster genom att omsätta idéer i handling.

Om tjänsten
Nu har du chansen att bli en del av Cushman & Wakefields marknadsledande team inom Valuation & Strategic Advisory då vi behöver anställa ytterligare en projektledare inom Valuation & Strategic Advisory.

På den svenska marknaden värderar vi årligen över 5 500 fastigheter till ett sammanlagt värde om över 1 500 miljarder kronor. Inom affärsområdet Strategic Advisory utför vi även bl.a. köprådgivning, skräddarsydda segmentanalyser och utarbetar investeringsstrategier.

Arbetsuppgifter

 • Utföra värderingsuppdrag för både svenska och internationella uppdragsgivare i samband med t.ex. transaktioner, finansiering eller projekt.

 • Leda och delta i projektgrupper vid värdering av såväl enskilda uppdrag som större portföljer

 • Leda och delta i rådgivnings- och analysuppdrag inom Strategic Advisory

 • Samarbeta med kollegorna på kontoren i Göteborg, Stockholm, Norrköping och Malmö, men även regelbundet med våra kontor i Norden samt cross border-teamet i Europa

 • Bidra till produkt- och processutveckling inom affärsområdena

 • Arbeta med mer- och nyförsäljning, såväl som cross selling mellan affärsområden

 • Delta i möten med kund såväl före och under som efter projekt

 • Arbeta nära Cushman & Wakefields Capital Markets-team genom kundbesök och kundaktiviteter

Profil och kvalifikationer

 • Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av fastighetsvärdering och är, eller relativt enkelt kan bli, auktoriserad fastighetsvärderare

 • Erfarenhet från bank, revision eller liknande verksamhet där arbetet kretsat kring värdering och fastighetsanalys är också av intresse

 • Stark analytisk förmåga, nyfiken och genuint intresserad av fastigheter och samhällsbyggande

 • Mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, på både svenska och engelska

 • Noggrann och kvalitetsmedveten

 • Körkort är ett krav

Värderings- och analysavdelning på Cushman & Wakefield består av ett sammansvetsat gäng som präglas av prestigelöshet, omtanke och ett stort intresse för fastighetsmarknaden. Vi söker personer med olika bakgrund och erfarenhet till vårt team. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och söker personer som är innovativa, lösningsorienterade och som kan bygga relationer. Den vi söker fungerar bra i team, har god affärsmässig förståelse och vinner förtroende genom målmedvetet arbetssätt och tydligt driv.

För att trivas på Cushman & Wakefield bör du vilja arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö, där du förväntas ta ett stort eget ansvar och att kunna leverera mot både kort- och långsiktiga mål. Genom din personlighet och ditt arbetssätt säkerställer du att Cushman & Wakefield representeras professionellt och upplevs som den absolut bästa aktören i branschen såväl i Sverige och Norden som globalt.

Din ansökan

Varmt välkommen att söka tjänsten via e-post till peter.berglin@cushwake.com. Vid eventuella frågor, kontakta Peter W-O Berglin, 0738 – 322 122. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield är en global ledare inom fastighetsrelaterad rådgivning som levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster genom att omsätta idéer i handling. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetsrådgivarna, med cirka 50 000 anställda fördelade över 400 kontor i 60 länder. Under 2020 hade vi en omsättning om 7,8 miljarder USD och vårt tjänsteutbud omfattar bl.a. managementtjänster, uthyrning, capital markets, värdering och strategisk rådgivning.

I Sverige är vi cirka 70 anställda inom verksamhetsområdena Capital Markets, Valuation & Strategic Advisory, Occupier Services, Retail Services, Agency Leasing samt Research.

Cushman & Wakefield i Sverige har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping.

Läs mer på cushmanwakefield.se eller på vår svenska LinkedIn-sida: https://www.linkedin.com/company/cushman-&-wakefield-in-sweden/

Publicerad 2021-05-05

Ansök nu