Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsvärderare till CBRE Sweden

CBRE, Göteborg

Ansök nu

Om tjänsten 

Som en av de ledande rådgivarna på den svenska fastighetsmarknaden, med en första plats inom fastighetsvärdering i årets Euromoney Real Estate Survey, utökar CBRE värderingsteamet i Göteborg som en central del i bolagets satsning mot att vara den ledande fastighetsrådgivaren på den nordiska marknaden. Vi söker dig som vill ha en nyckelroll och strävar efter att växa inom ditt arbete där du får möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team med stor kunskapsbank och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär inom bolaget där du är med och verkligen bidrar till vår framtida utveckling.

I rollen som fastighetsvärderare agerar du professionell rådgivare gentemot våra kunder som består av flertal svenska och internationella banker, fastighetsbolag, investeringsfonder, försäkringsbolag och privatpersoner. Arbetet omfattar värdering av fastigheter inom de flesta segment såsom kontor, handel, bostäder, industri, logistik och hotell. Utöver att tillhandahålla värderingar till våra kunder kommer ditt arbete även inkludera datainsamling, besiktning, marknads- och fastighetsanalyser och rapportering. Du arbetar både självständig i egna uppdrag men även i projektgrupper, ofta i nära samarbete med kollegor från Stockholmskontoret och vårt internationella nätverk. Du blir en del av ett sammansvetsat team som präglas av högt i tak med mycket god anda och företagskultur.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Göteborg.

Profil och kvalifikationer 

  • Erfarenhet från fastighetsvärdering

  • Auktoriserad värderare via Samhällsbyggarna eller certifierad av RICS, alternativt är kvalificerad för auktorisering/certifiering inom snar framtid

  • Analytisk och strukturerad med god förmåga att hantera stora datamängder 

  • Serviceinriktad med hög arbetsförmåga och vilja att leverera arbete med bibehållen hög kvalitet 

  • Obehindrad förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i tal och skrift

  • Avancerade kunskaper inom i Microsoft Office med tyngdpunkt på Excel

  • B-körkort

Meriterande

  • Arbetat på ett internationellt företag eller mot utländska kunder

  • Bakgrund från konsultbolag, revisionsbyrå eller kundsidan och vill utvecklas i rollen som rådgivare 

Vi erbjuder dig
Ett spännande, kundnära och varierande arbete i ett bolag som satsar på framtiden. En stimulerande och lärorik arbetsmiljö med både nationella och internationella kontakter. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar samtidigt som bolaget är en självständig enhet med stark teamkänsla och högt i tak där varje medarbetare uppmanas att ta ansvar och egna initiativ.

Din ansökan
Välkommen att registrera din ansökan för tjänsten på vår karriärportal https://cbre.teamtailor.com/jobs. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 juni 2021.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2021 som nummer 122. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 80 anställda.

Läs mer på www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Publicerad 2021-06-09

Ansök nu