Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsutvecklingschef till Båstadhem

Båstadhem, Båstad

Ansök nu

Nu söker vi dig som känner att tiden är mogen för att ta nästa steg i karriären. Båstadhem letar efter en social, driven och prestigelös person som vill utvecklas i rollen som Fastighetsutvecklingschef. Det här jobbet är perfekt för dig som vill vara med om en spännande resa tillsammans med ett välkänt och välskött bolag. Låter det som ett jobb för dig? Sök redan idag!

Om Båstadhem

Båstadhem AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av Båstads kommun. Med ca 1000 lägenheter runt om i Båstads kommun är vi den största aktören på bostadsmarknaden avseende hyresrätter i Båstads kommun. Vi äger och förvaltar även kommunens samtliga äldrevårdsfastigheter. Sedan april 2011 förvaltar vi också kommunens övriga fastigheter. Förvaltningen av kommunens fastigheter är föremål för utredning och resultatet av den väntas vara klart under 2021. Båstadhem ingår i Sveriges Allmännytta, som är en bransch- och intresseorganisation för 300 bostadsföretag, i huvudsak allmännyttiga.

Om tjänsten

I rollen som Fastighetsutvecklingschef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att leda fastighetsutvecklingen med övergripande verksamhets-, personal- och resultatansvar. Här ingår planering och genomförande av projekt främst inom ombyggnationer, utveckling och underhåll av Båstadshems befintliga fastighetsbestånd. Ansvaret för underhåll omfattar en helhet från upprättande av långsiktiga underhållsplaner till löpande uppföljningar och rapportering. Du kommer även att vara delaktig i kommersiella hyresförhandlingar och LOU upphandlingar.

En viktig del i det dagliga arbetet är skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet utifrån arbetsplatsens och bolagets värdegrund. Samt att planera, leda och utveckla arbetet utifrån verksamhetens vision och mål tillsammans med trevliga kollegor.

Utöver det kommer du att ha ett nära samarbete och regelbundna avstämningar med VD. Som Fastighetsutvecklingschef tillhör du ledningsgruppen och rapporterar till företagets VD. Du kommer att arbeta i trivsamma lokaler mitt i Båstad.

Huvudsakliga ansvarsområden

 • Ansvarig för ombyggnader, utveckling och underhåll av fastigheter

 • Utveckling av verksamhetslokaler och lokalanpassningar

 • Förstudier, budgetarbeten, projektledning

 • Uppföljning av kommande investeringsprojekt

 • Personalansvar tillsammans med ledningsgruppen

Är du Båstadshems nya Fastighetsutvecklingschef?

Som Fastighetsutvecklingschef är det viktigt att man som person är social, kommunikativ och samarbetsvillig. Det är en fördel om du är lättsam i ditt sätt och inte tar åt dig personligt av kritik, utan ser den som en viktig del i din arbetsutveckling. Du uppskattar ett högt tempo och har goda kunskaper inom fastighetsutveckling, ledarskap och budgetarbete, vilket du erhållit från studier och arbetslivet. Vi söker dig som har:

 • Universitets- eller högskoleutbildning

 • Utbildad inom fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, fastighetsteknik som utbildningsinriktning

 • Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från ett kommunalt eller privat fastighetsbolag

 • Personalansvar, budget och resultatansvar

 • Van användare av olika fastighetssystem och Microsoft Office 365

 • Erfarenhet som beställare mot entreprenörer och tjänsteleverantörer

 • Erfarenheter av att hantera myndighetskontakter

 • B-körkort

Det är även meriterande för tjänsten om du har:

 • Utbildning och arbetslivserfarenhet inom entreprenadjuridik

 • Personalansvar alternativ arbetsledande ansvar med kurser/utbildning inom ledarskap och arbetsrätt.

 • Certifierad KA

 • Erfarenhet av myndighetskontakter

 • Kunskaper och erfarenheter av LOU

Vad kan Båstadhem erbjuda dig?

Båstadhem är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och förmåner. Hos Båstadhem kännetecknas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar samt goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Båstadhems önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: ira@isakssonrekrytering.se och Johan Pfeifer via telefon: 073-526 33 29 eller e-post: johan@isakssonrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Publicerad 2021-05-04

Ansök nu