Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetsutvecklare till Telge Bostäder

Telge Bostäder AB, Södertälje

Ansök nu

I Södertälje kommun har vi ett ambitiöst mål; till år 2036 ska hela 20 000 nya hem finnas i vår kommun - en utvecklingsresa vi hoppas att du vill vara med oss på! Har du några års erfarenhet av fastighetsutveckling, är affärsmässig, kreativ och strukturerad? Då kan det vara just dig vi söker som ny fastighetsutvecklare till Telge Bostäder och Telge Hovsjö. 

Din dag på jobbet – Fastighetsutvecklare

Som fastighetsutvecklare hos oss får du ett spännande arbete i en expansiv kommun där fastighetsutvecklingsfrågor står högt på agendan. Arbetet innebär bland annat att du utreder inköp av fastigheter, kartlägger befintliga detaljplaner och andra kommunala och regionala planer och beräknar exploateringsgrad och typ av exploatering för bolagets syften. Du genomför marknadsutredningar och ekonomiska beräkningar av investeringar. Du tar fram behovsanalyser och förstudier samt uppdrar detaljplaneförändringar alternativt nya detaljplaner åt kommunen tillsammans med övriga kollegor i bolaget. Du undersöker förtätning och möjligheter i bolaget och koncernens befintliga bestånd och övervakar projekt och satsningar som projektledare ”från ax till limpa” i samband med exploatering av nyproduktion. Du bereder dessutom beslutsunderlag och föredrar dessa inom bolag och koncern.

Det här är du

I rollen som fastighetsutvecklare behöver du vara van att leda arbete där många olika aktörer är involverade. Du behöver vara driven med hög social kompetens och har lätt för att ta initiativ och trivs med att samverka och skapa nätverk. Du är ödmjuk, positiv, nyfiken och prestigelös, och du ser lösningar hellre än hinder och delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du har god social förmåga, du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift och du trivs med att bygga relationer. Självklart känner du igen dig i våra kärnvärden - öppen, enkel, personlig och modig. 

Krav

  • Akademisk utbildning inom ekonomi, arkitektur, teknik eller juridik

  • Erfarenhet att arbeta i tidiga skeden inom fastighetsutveckling så som detaljplaner, fastighetstransaktioner och exploatering

  • Minst 5-10 år arbetserfarenhet inom ovan angivna krav

  • Tidigare erfarenhet som bostadsutvecklare inom privat eller offentlig sektor

  • B-körkort

  • Flytande svenska i tal och skrift 

Meriter

  • Arbetat med att bygga och utveckla bostäder

  • Arbetat inom allmännyttan eller inom en kommun

Det här är vi

Välkommen till Telge Bostäder och Telge Hovsjö, en del av Telgekoncernen. Vi förenar smarta affärer med samhällsnytta och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete i ett bolag med uppstickarkultur, samtidigt som du får tryggheten av en stor koncern. Din arbetsdag kommer att präglas av att utveckla och förbättra för våra nuvarande och framtida hyresgäster. Du kommer få ett stort mått av frihet under ansvar, bra förmåner och friskvårdsbidrag. Du kommer även få stöttning och uppbackning i din karriär, i ett bolag med högt i tak så att idéer och människor har plats att växa. Telge Bostäder är ett HBTQ-certifierat bolag och i hela koncernen arbetar vi aktivt med inkludering och mångfald.

Läs mer på https://www.telge.se/jobba/vi-erbjuder/

Ansök idag

Vi vill gärna höra mer från dig! Skicka din ansökan så snart som möjligt, och allra senast 15 november 2021. Varmt välkommen att bli en av oss!

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Mattias Bolt, Fastighetsutvecklingschef, 073-3902005. Har du frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta Marina Brunsärn, HR-strateg, 08 550 231 20. Fackliga kontaktpersoner är Sanne Liv-Olsson för Vision och Anders Lindgren för SACO, du når båda på 08 550 220 00. 

Telge Bostäder är mer än tak, golv och väggar – vi bygger och utvecklar socialt hållbara bostadsområden för framtiden. I vårt bostadsbestånd finns alltifrån moderna nybyggen och miljonprogram till studentbostäder och radhus. Vi som jobbar här brinner alla för att ta hand om de viktigaste vi har – våra hyresgäster.

Telge består av moderbolaget Telge AB samt ett antal dotterbolag och ägs av Södertälje kommun. Uppdraget är att ge Södertäljeborna bra tjänster och att bidra till ett attraktivt Södertälje. Koncernen har cirka 850 medarbetare och en omsättning på 4500 Mkr. Vi erbjuder tjänster och service inom bostäder, bygg, el, lokaler, hamn, värme, vatten, kommunikation, science center samt arbetsförmedling och bemanning.

Publicerad 2021-10-12

Ansök nu