Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetsutvecklare till Profi Fastigheter

Profi Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Intresserad av en nyckelposition inom Fastighetsutveckling?

Profi Fastigheter växer! Vill du vara en del av framgångsresan på ett bolag som är globalt topprankat? Drivs du av utveckling och att göra skillnad på riktigt - då ska du läsa vidare!

DINA DAGAR PÅ PROFI

Vår affär bygger på innovativt och resurseffektivt ägande där vi gör en hållbar resa för varje fastighet och investering. Som Fastighetsutvecklare på Profi Fastigheter jobbar du dagligen med att skapa värden och att utveckla våra kommersiella fastigheter. Varje fastighet har en egen affärsplan. Vid förvärv får du vara med och utforma den och sedan ha huvudansvaret för genomförandet av fastighetsutvecklingen. Du kommer jobba nära ihop med vårt transaktionsteam i framförallt köpprocessen med fokus på framtida fastighetsutveckling. Vi skapar värde i vårt fastighetsbestånd genom att hela tiden flytta fram positionerna inom förvaltning, utveckling, hållbarhet och driftoptimering. Hos oss arbetar du sida vid sida med högt kompetenta kollegor med passion för fastigheter och affärer.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER INKLUDERAR ATT:

  • Identifiera nya utvecklingsidéer inom befintlig fastighetsportfölj

  • Bidra med input kring hållbar fastighetsutveckling inför förvärv och under förvärvsprocesser

  • Ta fram fastighetsutvecklingsförslag och föra dialog med kommuner inför framtida detaljplaneprocesser

  • Aktivt arbeta med pågående detaljplaneprocesser i enlighet med affärsplaner

  • Förhandla exploateringsavtal samt övriga fastighetsrättsliga avtal

  • Upparbeta samarbeten med potentiella JV-partners

  • Upparbeta och underhålla relationer i kommuner där Profi verkar men även i kommuner där Profi önskar att verka

  • Förstå, ta fram och presentera projektkalkyler i de olika skedena från idé till färdig plan och ha en god förståelse för genomförandekalkylen

  • Arbeta nära förvaltning, projektutveckling och transaktion/analys vad gäller kunskapsutbyte och kompetens kring utvecklingsfrågor

DIN PROFIL

Du har en relevant akademisk examen, t ex civilingenjör i lantmäteri/samhällsbyggnad och/eller civilekonom med inriktning mot fastighetsekonomi och/eller fastighetsutveckling. Du har även goda kunskaper inom PBL och planprocesser. Vi ser också att du har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på kommersiella fastighetsbolag alternativt bostadsutvecklare med erfarenhet av genomförandeprocesser.

DU SOM PERSON

Vi söker dig som trivs i en blandad roll med ett stort ansvar och höga förväntningar. Du gillar högt och lågt, drivs av att göra lite bättre varje gång och att arbeta tätt tillsammans med andra. För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad, uthållig och processorienterad. Du är en prestigelös, glad och nyfiken person.  

DETTA ERBJUDER PROFI FASTIGHETER

Förutom en spännande och bred tjänst får du jobba med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde på ett bolag där det finns stora möjligheter att växa som individ och att växa med företaget. Du kommer verka i en kultur som präglas av starkt engagemang och hög grad av affärsmässighet. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och kan fastighetsbranschen utan och innan. Vi ligger alltid steget före och vi är alltid beredda att hitta nya lösningar. Vi är aldrig nöjda, vi vill alltid bli bättre. Vår verksamhet präglas av hög affärsetik och transparens. På Profi ställer vi höga krav på alla vi samarbetar med. Vi sätter personlig utveckling och samverkan högt. När vi mobiliserar varje medarbetares unika kompetens och erfarenhet till ett gemensamt agerande är vi som bäst, ett svårslaget lag.

Profi Fastigheter består av ett 35-tal medarbetare, jämnt fördelat mellan kvinnor och män. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten, en kombination av djup och bredd. Men viktigast av allt är kanske personligheten och drivkraften; tillsammans skapar vi energi, vi gillar att jobba ihop och vi har kul på jobbet. Du kommer sitta på vårt huvudkontor i ljusa, moderna lokaler på Lästmakargatan mitt i Stockholm City. Välkommen!

OM FÖRETAGET

Profi Fastigheter är en aktiv förvaltare och utvecklare av kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Vi är högst rankade globalt av det internationellt erkända analysföretaget Preqin, vi är världens främsta kapitalförvaltare inom vår nisch. Vi genererar attraktiv avkastning på investerat kapital genom att verksamheten utvecklas och drivs med hållbarhet som ledord. Vårt bestånd omfattar 500 000 kvm kommersiella lokaler och 300 000 kvm under utveckling i tio områden. Som medarbetare på Profi blir du en viktig pusselbit i ett växande bolag som ständigt arbetar med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar. Vi verkar för en positiv utveckling av de områden där vi engagerar oss. Det innebär samarbete och nära dialog med hyresgäster, kommuner, bostadsutvecklare och andra aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen.

Vill du veta mera? Kontakta Klas Modin, +46 701 475 000 alternativt klas.modin@profi.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Publicerat 2020-09-24
Sista ansökningsdag 2020-11-20

Publicerad 2020-09-25

Ansök nu