Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetstekniskförvaltare till Liseberg

Liseberg AB, Göteborg

Ansök nu

Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 350 årsanställda och ca 2300 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,2 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.

Funktionen Teknik & Säkerhet består av totalt fyra avdelningar med teknisk inriktning; Fastighet, Parkmiljö, Attraktionsteknik samt Säkerhet. Funktionen har ett hundratal helårsanställda Lisebergare samt omkring 200 säsongsanställda medarbetare.

Beskrivning
För att utveckla och bibehålla våra fastigheter i ett gott skick stärker vi nu upp vår organisation med en fastighetstekniskförvaltare. Vi söker dig som vill vara med och driva utveckling och samtidigt bevara vår genuina känsla i vår fina park.

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår att utveckla och driva arbetet med våra fastigheters tekniska förvaltning avseende drift, ekonomi, energieffektivisering och säkerhet. Du ansvarar för att ta fram både långsiktiga och kortsiktiga underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar.  Du säkerställer att myndighetskrav uppfylls och efterlevs. 
Du kommer driva och leda underhålls-och renoveringsprojekt samt genomföra upphandlingar enligt  LOU. Du följer upp och svarar för drift- och underhållsbudget samt lägger prognos.

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskoleutbildning eller annan eftergymnasialutbildning med inriktning bygg/fastighet och några års erfarenhet av liknande roll inom området. Du har mycket god teknisk fastighetskunskap och erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du även har praktisk erfarenhet från drift inom VVS.

Svenska och engelska i tal och skrift samt goda kunskaper inom Officeprogrammen är ett krav. 

Du har ett problemlösande förhållningssätt och kan växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå.
För att lyckas i denna roll behöver du vara initiativtagande, självgående men samtidigt driva arbetet framåt genom ett gott samarbete med såväl kollegor och externa parter.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta avdelningschef Jens Mähler på tel.031-7667411.

Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/145
Kontakt Jens Mähler, +46 31-766 74 11
Facklig företrädare
Roberth Ek, Unionen, 0705-15 64 60
Fredrik Nylund, Kommunal, 031-766 77 05
Kenny Bast, HRF, 0739-99 90 08
Publicerat 2021-11-23
Sista ansökningsdag 2021-12-12

Publicerad 2021-11-23

Ansök nu