torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Fastighetstekniker till SBB, Stockholm

Samhällsbyggnadsbolaget, Stockholm

Ansök nu

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) grundades av Ilija Batljan 2016. SBB:s fokus är långsiktigt ägande av hyresrätter i Sverige samt samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter i Norden. SBB skall vara en långsiktig partner till den offentliga sektorn i Norden.
Bostadsbristen är ett av våra största samhällsproblem och en utmaning för Sverige. SBB vill bidra till att skapa nya bostäder, antingen genom fastighetsutveckling eller genom att hitta mark där det går att bygga bostäder.

Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på www.sbbnorden.se.

Vi söker serviceinriktad fastighetstekniker till SBB Stockholm

Är du en doer som tycker om att ha kontakt med hyresgäster, att laga och lösa praktiska problem hos en fastighetsägare där det händer mycket? Gillar du att ge service och att arbeta självständigt? Vi söker nu en fastighetstekniker som blir vårt ansikte utåt och som har erfarenhet av att arbeta praktiskt i bostadsfastigheter. 

Tjänsten
Beståndet består av ca 300 bostadslägenheter med tillhörande lokaler. Du kan antingen jobba med Rinkeby/Nacka eller med vårt bestånd i Södertälje.

Som fastighetstekniker ansvarar du för driftfrågor, felavhjälpande underhåll och tekniska installationer i framförallt bostadslägenheter men även i våra lokaler. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Ta emot och åtgärda felanmälningar

 • Genomföra reparationer

 • Genomföra ronderingar och kontroller

 • Byta filter och allmän tillsyn av ventilationssystemen, värmesystem och värmepumpar

 • Utföra lägenhetsbesiktningar

 • Sköta inre och i viss mån yttre miljö

 • Ansvara för beställningar och att följa upp mindre reparationer och underhåll

 • Vara behjälplig i ombyggnads- och renoveringsprojekt

 • Ansvara för verktyg och redskap

För oss är det viktigt att du följer givna föreskrifter och använder de skyddsanordningar som krävs för att skapa en bra och säker arbetsmiljö.

Du tillhör Södertäljekontoret och vi har även ett mindre lokalkontor i Rinkeby. 

Vi erbjuder
Du kommer till ett entreprenörsdrivet börsnoterat fastighetsbolag med ambitioner att skapa värde och nytta. Du får stort eget ansvar och frihet i rollen och möjlighet att påverka rutiner och arbetssätt. Vi har en mycket prestigelös och utvecklingsorienterad företagskultur. Vi trivs bra tillsammans!

Kvalifikationer och erfarenheter

 • Relevant utbildning

 • Några års erfarenhet från arbete inom fastighetsteknik

 • Kunskap om värme och ventilation

 • God svenska i tal och skrift

 • Datorvana

 • Körkort

Du har förmodligen arbetat i liknande roller tidigare. Det är viktigt att du har kunskap om värme och ventilation och klarar att läsa av information i undercentraler. 
 
Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker nu dig som är självgående, tycker om att ge service, är praktiskt lagd och som vill bidra till en bra boendemiljö för våra hyresgäster. Du har lätt för att samarbeta, håller vad du lovar och tycker om att lösa problem. För att trivas hos oss bör du vara flexibel gällande förändringar och klara att arbeta självständigt. SBB är ett entreprenöriellt bolag där varje medarbetare tar ansvar och bidrar med positiv energi och affärsmässighet.

Vi begär utdrag ur belastningsregister för alla våra medarbetare.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV så snart som möjligt, dock senast den 1 oktober 2023. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.

Publicerad 2023-09-07

Ansök nu