Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetstekniker till Huge Bostäder

Huge Bostäder AB, Stockholm

Ansök nu

Är du serviceinriktad, har fastighetsteknisk kompetens och gillar kontakt med människor? Har du goda kunskaper kring felsökning, reparationer och service av ventilationstekniska installationer, aggregat och styrsystem? Då kan rollen som Fastighetstekniker på Huge Bostäder vara intressant för dig. I rollen möter du arbetsuppgifter som både är varierande och tekniskt utmanande. Du ansvarar för tillsyn, skötsel, reparationer och driftoptimering av de fastighetstekniska installationerna med fokus på vårt kommersiella fastighetsbestånd.

Huge Bostäder AB är ett kommunalägt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella centrum. Vi har cirka 160 anställda fördelat på fyra områdeskontor i Huddinge kommun. Vi förvaltar ca 8 000 lägenheter och sex handelscentrum i kommunen. Vi är ett fastighetsbolag som tar ett stort samhällsansvar, andas våra värderingar i vårt arbete och är måna om våra medarbetares välmående.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Service och underhåll av installationer och styrsystem för ventilation och inomhusklimat

  • Drift- och energioptimering

  • Medverka i optimerings- och förbättringsarbetet av vår övergripande fastighetsstyrning

  • Löpande underhåll, rondering, felsökning och reparationer samt mindre installationer 

  • Vara delaktig i drift- och underhållsplanering

  • Tekniskt och arbetsledande stöd till gruppen

  • Avrop och styrning av entreprenörer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har treårig teknisk gymnasiekompetens samt eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller utbildning/erfarenhet som av oss bedöms likvärdig. Teknisk utbildning inom styr- och reglerteknik samt ventilation eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer och har fokus på intäkter, kostnader och avkastning. Du har ledarskapsförmågor och är en resurs för medarbetare och en kunskapsresurs för andra inom rollens ansvarsområde.

Kompetenser

Du är en engagerad person som trivs bra i samarbetet med övriga roller inom företaget. Stor vikt läggs på de personliga egenskaperna som att du är serviceinriktad, affärsmässig och är en god företagsrepresentant. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och strävar efter att självständigt strukturera ditt angreppssätt.

Vad kan vi på Huge bostäder erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter i en ansvarsfull roll där du själv planerar hur din arbetsdag ska se ut. På Huge blir du välkomnad in i en trevlig gemenskap där vi värdesätter teamkänslan. Vi satsar på ett coachande ledaskap där du som medarbetare har stora möjligheter att själv vara med och påverka. Vi erbjuder förmånliga villkor och kompetensutveckling.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast då vi genomför löpande intervjuer och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Du ansöker via SÖK TJÄNSTEN på denna sida och bifogar CV och ett personligt brev där du lyfter relevanta erfarenheter för tjänsten.

Vid frågor kan du kontakta en av våra förvaltare
Pär Karlberg på telefon 08-502 369 52 eller Marcus Malmros på telefon 08- 502 360 18

Publicerad 2022-05-10

Ansök nu