Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Fastighetstekniker till Hembla i Södertälje

Hembla, Södertälje

Ansök nu

Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. I dag äger och förvaltar vi drygt 21 400 lägenheter i Stockholm, Norra Mälardalen, Norrköping och Tranås. Med hyresgästen i fokus ska vi skapa attraktiva stadsdelar där människor trivs och känner sig trygga, och dit ännu fler vill flytta. 

Vårt fastighetsbestånd i Södertälje består av 3351 lägenheter som är belägna i centrum, samt i Ronna, Geneta, Fornhöjden och Mariekäll. Vi har två områdeskontor där den utlysta tjänsten utgår från vårt kontor på Rösvägen 7 i Ronna. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker har du den viktiga uppgiften att få våra hyresgäster att känna sig trygga och nöjda i sin boendemiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar  reparationer, felavhjälpande underhåll och tillsyn av fastigheterna.

 Arbetsuppgifterna innefattar bland annat.

  • Utföra reparationer och underhållsåtgärder

  • Åtgärda felanmälningar från hyresgäster

  • Arbeta med planerat underhåll och proaktiva åtgärder

  • Ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete

Rollen som fastighetstekniker är social och serviceinriktad. Du ska självständigt kunna planera ditt arbete och upprätthålla goda kontakter med hyresgäster, leverantörer och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig som är generellt tekniskt intresserad och en duktig problemlösare då du du kommer ställas inför olika uppgifter att lösa varje dag. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av en liknande roll, alternativt utbildning med tillhörande praktik som vi bedömer likvärdig. Körkort för bil är ett krav. För att vara aktuell för tjänsten behöver du även kunna kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. Vi ser det som meriterande om du är flerspråkig samt om du har specialistkompetens inom El, VVS eller ventilation. 

Personliga egenskaper

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara en initiativtagande och lösningsorienterad lagspelare. Det är viktigt att du gillar att ha kontakt med människor, är serviceinriktad och har ett bra bemötande. Du tycker om att skapa trivsel och skapa förtroende i kontakten med våra hyresgäster. Självklart trivs du med eget ansvar och gillar att engagera dig och vill vara med och utveckla bostadsområdet på flera nivåer. 

Vi erbjuder 

Hembla är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer att utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner där vi utvecklas dagligen som individer och som bolag.

Övrigt

  • Startdatum: Så snart som möjligt

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Södertälje

  • Vi tillämpar löpande urval så annonsen kan komma att stängas ner om vi gått över till intervjufasen.

  • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Områdeschef Imran Raza på imran.raza@hembla.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-09-09

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News