Fredag10.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Fastighetstekniker/ingenjör med elkompetens till SGA Fastigheter AB

SGA Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB (SGA Fastigheter AB) ägs till 100 % av Stockholms Stadshus AB, som i sin tur ägs av Stockholms stad/Stockholms kommun.

SGA Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar arenorna i Skandinaviens största evenemangsområde, som består av världens största sfäriska byggnad Ericsson Globe, Tele2 Arena med plats för 40 000 besökare, Hovet och Annexet. Området har ca 2 miljoner besökare årligen. I portföljen ingår även turistattraktionen SkyView och nöjesdestinationen Tolv Stockholm, en lokal om 12 000 kvm med bl.a. en av norra Europas största sportbarer på 4 000 kvm, en av Stockholms absolut största nattklubbar, samt flera restauranger och ett hotell. Totalt äger SGA Fastigheter ca 135 000 kvm uthyrningsbar lokalyta, som disponeras av fyra hyresgäster.

Med utgångspunkt i Stockholmarnas långsiktiga intresse är vårt mål att stärka Stockholms internationella konkurrenskraft och aktivt bidra till utvecklingen av Stockholm som besöks- och evenemangsstad. Med professionella medarbetare, duktiga samarbetspartners och engagerade hyresgäster skapar vi tillsammans moderna arenamiljöer som baseras på sund ekonomi, långsiktig miljöhänsyn och innovativt synsätt.

Vi erbjuder;

Nu söker vi dig som arbetar som drifttekniker/driftingenjör, servicetekniker eller liknande och vill fortsätta utvecklas i ditt arbete och ta hand om några av Sveriges häftigaste fastigheter och landmärken. Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, lojalitet och stolthet. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.

Exempel på arbetsuppgifter;

  • Löpande tillsyn, skötsel och rondering

  • Utföra reparationer, felavhjälpande samt planerat underhåll

  • Energieffektivisering, uppföljning samt optimering av de tekniska systemen

  • Övervaka driften av fastigheterna från vår Driftcentral

  • Delaktig i teknisk budget- och underhållsplanering

  • Medverka vid upphandling och avrop av konsulter och entreprenörer

  • Utföra såväl tekniska som administrativa arbetsuppgifter och löpande göra återrapportering i vårt ordersystem samt elektronisk fakturahantering

  • Ansvara för våra elanläggningar

Kvalifikationer;

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning (eller motsvarande erfarenhet vi bedömer som likvärdig) med inriktning Drift och Underhåll, Fastighetsteknik eller Styr och Regler. Det är önskvärt om du har minst 5 års erfarenhet av dessa och gärna arbetat i större köpcentrum eller liknande fastigheter där det är mycket folk i rörelse. Du har kunskap inom någon eller flera av de tekniska disciplinerna el, kyla, vvs, energi-/driftoptimering eller styr- och reglersystem. Du säkerställer alltid att miljö-, arbetsmiljö-, säkerhets- och kvalitetskraven uppfylls. Van användare av Officepaketet.

Meriterande kvalifikationer;

Utöver en bred fastighetsteknisk kompetens ser vi gärna att du har en spetskunskap inom el (gärna allmän behörighet, högspänning), fastighets-IT, Kyla eller ventilation. Kunskap och erfarenhet av LOU är också meriterande. Eftersom vi verkar i en internationell miljö är det bra om du har kunskaper i engelska.

Personliga egenskaper;

Vi tycker det är viktigt att vi trivs tillsammans på jobbet och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är SGA Fastigheters representant och kravställare och har ansvar för kontakter med både interna och externa intressenter. Att arbeta hos oss innebär att du måste tycka om att ta ansvar, ta egna initiativ och ha förmågan att arbeta självständigt och prestigelöst och samtidigt vara en engagerad lagspelare. Du är en problemlösare, arbetar noggrant, metodiskt och förstår vikten av att återkoppla till våra kunder. Då du kommer beställa arbeten av konsulter och entreprenörer är det viktigt att du är pedagogisk med en god kommunikativ förmåga, i såväl skrift som tal. Du är en god ledare, driven i ditt arbete och vill ständigt utveckla och förbättra samarbetet med kunder, entreprenörer och underleverantörer.

Ansökan;

SGA Fastigheter arbetar för jämställdhet och mångfald på arbetsplatsen och vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden av olika etnisk tillhörighet.
Tjänsten, som är på heltid, är en tillsvidarebefattning och skall tillsättas omgående. Placering är på vårt kontor i Globen. Vi tillämpar årsarbetstid samt har beredskap i våra egna fastigheter. Tjänstgöring vid evenemang förekommer.

Du är välkommen med frågor om tjänsten till Fastighetschef Andreas Fragner tel. 08-508 353 66 eller e-post: andreas.fragner@sgafastigheter.se eller Tekniskchef Parzin Seradji tel. 08-508 353 51 eller e-post: parzin.seradji@sgafastigheter.se .

Låter det intressant? Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din meritförteckning tillsammans med ett personligt brev så snart som möjligt, men senast 2020-08-16. Under sommarperioden kan det dröja något innan vi återkopplar på din ansökan.

Publicerad 2020-06-25

Ansök nu